Jump to content

Recommended Posts

V 25. 5. 2021 v 19:42, Slamb napsal:

no píšou bude dostupný, to může bejt třeba za rok nebo taky za dva 🤔 a instalace 6500, to se asi zbláznili

Instalace je dle mého primárně cena ONT jendotky, která pro případ XG-PON je zrovna v této hladině, proto ten vysoký "připojovací" poplatek. Operátor přenesl nákup jendotek do "připojovacího" poplatku. I tak tato jednotka disponuje prakticky jediným 10 GE portem. 

• Kabel 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Brno

@MekliCZ Děkuji Vám pěkně za informace, proberu s Vodafone možnost připojení na business tarif, protože upload je na mé adrese napsán jako 60 Mbit, což jelepší 🙂 . Stále doufám, že bude bridge mód dostupný podle informací "během léta" tohoto roku. 

• Kabel 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Brno
Guest Michal Pelikán
V 27. 5. 2021 v 17:56, MekliCZ napsal:

@sodekcz Ten prevod je (zatim jen u Gbitu, pozdeji snad i u ostatnich tarifu) docela zadouci, kdyz jsem chtel zvysit upload na 70, ktere na me adrese Vodafone nabizi, tak mi rekli, ze u nezmigrovanych pripojek to nejde.

Prechazel jsem v tehle akci take na gigabit a mam ho a jsem stale v UPC systemech. Tak to asi tak zadouci neni 🙂

@sodekcz přesně tak, trochu si připadám jako někde v politice, kdy slibem nezarmoutíš a kdyžtak v srpnu řeknou, že to bude v září, atd atd... pro mě to po úpravě znamená jen vymazání poloviny pravidel mikrotiku a zrušení dvojího NATování

• Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Huawei B2368-66
  • Plzeň