Přejít na obsah

Altinik

Uživatel
  • Příspěvky

    67
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    2

Altinik naposledy vyhrál 27. března 2023

Altinik má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Kabel 1000 Mb/s
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    Komplet
  • Vodafone zařízení
    CA modul
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Brno
  • Speedtest

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Altinik's Achievements

  1. Altinik

    Kabel pro optiku

    @Aleš: Aleši, pro fungování TDM je zásadní - během aktivačního procesu ONU - tzv. jejího prvního spuštění přidělené ekvalizační zpoždění, čímž se ONU virtuálně vyrovnají do stejné vzdálenosti a tím TDM funguje správně. @Slamb: MI nějak nesedí spojení GPON a switch, když PON je od passive optical network 🙂 se switchem to bude AON active optical network. Spojení 10/5 Gbit sedí spíše až na XG(S)-PON, kde je právě 10/10 Gbit pro oba směry.
  2. @Ivo2003: Očekával bych, že se bude jednat o vodotěsnou optickou spojku.
  3. @thaischumi: Podle čeho jste usoudil, že upgrade u Vás již proběhl, dle dostupného 60 Mbit uploadu? Nechce se mi totiž žádat dvakrát na 60 Mbit a pak zase na 100 Mbit. Zároveň se mi nezdá, že by VF neinformoval ve zprávě o takové události, zřejmě se čeká na kompletní upgrade a pak se řekne, že všichni mají tu a tu možnost.
  4. @Jenda: dekuji Vam, tohohle jsem se presne obaval. Zkusim pockat, jestli neuvidim trojmistnou hodnotu uploadu a pak bych pozadal.
  5. @kautskym: snad nebude turo drobnou zmenu za novou sluzbu. Posledni prechod z 500 Mbit na Gbit take nebyl bez emoci. Zasuvku jsem mel v rezimu IPv4 only a zmenou jsem byl znovu v DS a muzes znovu zadat a prepnuti zasuvky na IPv4 only.
  6. @Technikus @kautskym: dekuji mnohokrat obema. Zkusim jeste pockat, jestli se upload nezlepsi na peknou stovku. S timto navysenim bude nepomer rychlosti snesitelnejsi a synchronizace NAS nebude tak bolestiva 😊
  7. @tomus: Mohu se zeptat na mestskou cast Brna, kde vidite uploam 100 Mbit? Na sve adrese vidim pouze 60 Mbit (mam nyni 50 Mbit). Musi se o navyseni nejak zadat?
  8. Altinik

    Voyo v nabídce Komplet

    U mě se zatím neobjevil ani kód v samoobsluze 🙂
  9. Altinik

    Modem Vodafone Station

    @Marek-26: Děkuji Vám za informaci. Vidíte, prosím, kde byla včera přesně chyba? Nízké SNR... Ve finále jsem rád, že se problém vyřešil rychle.
  10. Altinik

    Modem Vodafone Station

    @Marek-26: Ano, Bystrc a nyní je hlášen výpadek služeb na 4. 4. Plánovaný čas údržby: 3.4.2023 23:00 - 4.4.2023 6:00. Jedná se o můj první problém s konektivitu, jinak stabilní a vše funkční. Nyní po zásahu je to v pořádku.
  11. Altinik

    Modem Vodafone Station

    Dobrý den, na podporu jsem se včera dovolal v 7:00, od 7:06 byl evidovaný výpadek na mé adrese i na stránkách Vodafone. Po ukončení servisního okna se konektivita probrala a zdá se, že funguje dobře. Přesný problém, ani jeho odstranění, se asi nedozvím, ale konektivita je opět funkční a dle inzerovaných parametrů.
  12. Altinik

    Modem Vodafone Station

    @Daviddvbc: otázka je, jestli budu s technikem spojen. Nemám tušení, jestli se jedná o rušení u mě doma, kde mám relativně kontrolované prostředí, jsem schopen věci povypínat, nebo či to může rušit soused, kde s tím nic nezmůžu.
  13. Altinik

    Modem Vodafone Station

    Záměrně jsem odpojil vše a výsledek je stále stejný. Zítra kontaktuji VF a uvidíme co se bude dít.
  14. Altinik

    Modem Vodafone Station

    OK, zkusim zavolat na VF a uvidime co se bude dit. Downstream jede prakticky krasnym Gbitem, upstream slabymi 3 Mbit a hure.
  15. Altinik

    Modem Vodafone Station

    Dobry den, pozoruji, ze se mi pro upload zmenil modulacni format a silne klesla prenosova rychlost. Z puvodnich a stabipnich 50 Mbit jsem nyni na 3 Mbit. Dlouhodobe jsem mel pro upstream 64QAM nyni jen 16QAM. Mel nekdo shodne potize? Jak se vse resili? Dekuji moc
×
×
  • Vytvořit...