CableG Odesláno 16. dubna 2018 Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 (upraveno) Na vlaštovky už nevěřím. Už třeba jen to léta přetrvávající slévání předložek/spojek s dalším slovem - viz třeba včera Prima Cool 12:35, Futurama, Smlouva sRoboďáblem. Upraveno 16. dubna 2018 uživatelem CableG Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 16. dubna 2018 Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 9 minutes ago, CableG napsal: slévání předložek/spojek s dalším slovem - viz třeba včera Prima Cool 12:35, Futurama, Smlouva sRoboďáblem. JJ, nekdo zapomina, ze slepě odstranit z textu vsechno, co zavání HTML kodem, je nesmysl a ze se na to musi jit chytreji. Tipuju to na nejakou programatorskou rychlokvašku (která si ovsem nestydi rict o 60k plat). V tomto pripade je to klasika - tvrda mezera mezi jednopismennou predlozkou a slovem (puvodni text zjevne pochazi z Wordu nebo neceho podobneho, co automaticky nahrazuje obycejne mezery po jednopismennych predlozkach tvrdou mezerou): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beepee Odesláno 16. dubna 2018 Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 před 13 hodinami, CableG napsal: No nevím... ten goNET mi přijde jako ukázka degenerace lidstva - podle něj teď na AMC dávají Apollo XIII, po kliknutí na detail je to už správně Apollo 13. Služba k ničemu. No a bonus od UPC - tam je to už jen Apollo. Jestli ona ta doba, kdy byl televizní program jen v tištěných novinách, nebyla nakonec lepší. Co je na názvu Apollo XIII špatného? Apollo XIII logo To, že tu XIII v UPC EPG odmažou je jiná věc... Citovat 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 16. dubna 2018 Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 7 minutes ago, beepee napsal: Co je na názvu Apollo XIII špatného? Snad to, ze oficialni nazev toho filmu nepouziva rimske cislice (i kdyz samotna mise NASA je v logu mela). Tady jde IMO zase o nejakou lidskou(?) chybu pri editaci nazvu - nekdo byl zrejme tak zblblej ze vsech tech serialu, ze tam slepě natukal rimske cislice v domneni, ze jde taky o serial... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beepee Odesláno 16. dubna 2018 Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 No jo, máš pravdu, na ofiko plakátu je 13, ale to není zásadní problém. Zásadní je to následné odmazání v EPG Citovat 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 16. dubna 2018 Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Není to zásadní problém. Jako vizitka kvality služby goNET to ale stačí - ten film se prostě jmenuje jinak. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník FrantaB Odesláno 18. dubna 2018 Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 (upraveno) Zdravím, U TV Panasonic TX-P42G30E mě už nějakou dobu nefunguje EPG. Respektive se mi v něm nezobrazuje program na osm dní dopředu, jak tomu bylo dříve, ale zobrazí se pouze pořad aktuálně probíhající a pořad následující. Závada je určitě v TV, protože jsem ladil jak z kabelovky UPC tak pozemní DVB-T vysílání a výsledek byl vždy stejný a navíc u druhé TV bylo vše na stejné přípojce OK. Též jsem přes tovární nastavení všechno znovu přeladil a zase nic. Jediný, co je ještě v mých silách je update novějšího firmware, který jsem si stáhnul, ale z toho mám trochu obavy, abych potom tu TV vůbec rozchodil. Nesetkal se prosím někdo z vás s podobným problémem? Za vaše případné poznatky bych byl velice vděčný. Upraveno 18. dubna 2018 uživatelem FrantaB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 18. dubna 2018 Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Když jste naladil DVB-T, měl jste naladeno zároveň DVB-C? Možná nemá televize dostatečnou paměť pro uložení tolika informací. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kebulek Odesláno 18. dubna 2018 Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Prima KRIMI HD má EPG jen do dnešního závěru vysílání ve 2:34 - mám to tak jen já nebo to tak máte všichni? Citovat Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník FrantaB Odesláno 18. dubna 2018 Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 (upraveno) DVB-C bylo naladěné. 14 minutes ago, Marek-26 napsal: Když jste naladil DVB-T, měl jste naladeno zároveň DVB-C? Možná nemá televize dostatečnou paměť pro uložení tolika informací. DVB-C bylo naladěné. Upraveno 18. dubna 2018 uživatelem FrantaB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.