Přejít na obsah

STB Kaon KCF-SA700 HD Mediabox


Návštěvník Grade

Doporučené příspěvky

Návštěvník brranik

Dokaze mi niekto znaly zodpovedat otazku: k comu sluzi vypnutie v rezime "rychly start" a aky to ma vyznam oproti zapnutemu stb? Jedine co sa stane je to, ze sa odpoji video vystup. STB prakticky bezi dalej a zerie elektriku ako keby bol normalne zapnuty... naco vobec taketo vypinanie existuje.. ? Jaksi som tu ficuru nepochopil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Stejný funkce mají i některý satelitní přijímače, kde se v režimu fake-standby ukáží hodiny místo čísla předvolby. Ale smysl to v reálu nemá žádnej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den.Než odhlásím televizi a koupím pokojovou anténu,tak bych se ráda zeptala.Podařilo se někomu upravit poměr stran na 4:3? Pokud ano,tak jak na to? Ale tak, aby se obraz v poměru udržel i po vypnutí televize.Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také nejsem po upgrade spokojen. Starší systém byl lepší.

Také mě velmi trápí nemožnost ponechat jen oblíbené programy. Pokaždé tedy musím dát menu,oblíbené a tam listovat. Listovat už lze jen po jednom programu, dříve to šlo i po stránkách.

Poměr stran se mi také nedaří správně nastavit tak aby po startu odpovídal.

Čitelnost písmenek v EPG je po prolistování tristní, jsou ořezaná diakritická znaménka a první písmeno.

 

Nechápu jak mohou takovýto paskvil pustit mezi lidi!

 

Josef Viktora

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Petr4422

Hele a když máte takové problémy, zkusili jste restartovat StB do továrního nastavení? Mě vše jede korektně. Pravda, že oblíbené jsou na pytel, ale dá se s tím žít.

 

LG D955

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lada-vir

no maji totiž problém lidi co maji starší TV a jsou pres scart a chtejí obraz 4:3 tobje na nove přes HDMI 16:9 to pojede nebo alespon ja si ničeho nevšiml.

Oblíbené položky nepotřebuji tech 10 programu si pamatuji kde jsou a navíc už tam jsou jen mužes nastavit jedny oblíbené, netuším na co mít více tech seznamu to už pak v tom musí bejt střašnej hokej jednou Nova na 98 pak na prvním v dalším treba 56 a v dalších oblíbenýcjh ji nemít vubec na co toto ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D Tohle omlouvání / vymlování se mě fakt líbí.

Já mám KAON B_3001 (tedy už dost starší model, ještě se zdrojem uvnitř skříně). Na displeji se znázorňuje název kanálu a číslo, pod jakým ho mám. A spoustu dalších věcí.

U tohoto přístroje mám všech necelých 170 kanálů srovnaných od 1 po tu poslední (tuším že 167) na jedný lajně. Mám to podle své chuti (ne podle chuti někoho daleko v UPC, kterého ani neznám). Když zapnu TV a STB, tak se mě vždy automaticky objeví to mé nastavení. Vždycky se tak objeví (žádný hokej nemám). Nemusím přepínat mezi bůh ví kolika oblíbenými. Dále se mě automaticky upravuje rozměr obrazu (4:3, 16:9), tak jak vysílatel vysílá. A všechno si to pamatuje. Nemusím při každém spuštění něco nastavovat, přestavovat a tak podobně. Prostě ten starý KAON funguje PRO lidi, ne PROTI lidem.

Ten KAON SA_700 takhle, pokud mám z doslechu, fungoval také tak. A po upgrade na Horizon také tak funguje PRO lidi? Co tu čtu a také na fejsbůku, tak nějaká chytrá hlava z toho STB udělala zmetek, aušus, který patří na smetiště. Jako takto z*urvit funkční výrobek - to fakt neumí každý. To musí být machr. Hnal bych ho klackem.

  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...