Přejít na obsah

HD DVR Mediabox


Jirka007

Doporučené příspěvky

...To co popisujete Vy se mi děje v takovéto situaci: pustím si nějaký nahraný záznam a po chvilce bych chtěl jiný. Ten stávající musím nejprve řádně ukončit,t.j.dole tlačítko STOP, (nestačí použít tlačitko návratu,pauzy a pod),jinak další přehrávání se bude pořád vypínat! Nevím,zda je to ten Váš případ,ale snad to pomůže. Píšete:"Zadám tedy znovu pin kód a přehrávání začne znovu od začátku ..". Zkuste před tím dát to STOP a pak to znova pusťe (PIN atd).

Také už mám aktualizaci software VERZE SOFTWARE 0.10.306 (dosud jsem měl verzi 0.10.252), grafické rozhraní se zatím neaktualizovalo a mám tedy pořád starou verzi 1.2.22.0. Nepomohlo ani to co popisujete ani zmíněná částečná aktualizace. Tato chyba se u mne projevuje pořád stejně. Každý nahraný pořad "Intim s Heidi Janků" i další podobné jako Emanuela... apod. se po započetí zhruba do cca 15 vteřin zastaví a znovu se objeví již zmíněné hlášení s požadavkem na zadání pin kódu. Když dám STOP a pak znovu PIN a P5EHRÁT tak to zas končí do 15 vteřin stejně. Takže tato chyba u mne stále trvá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jak to zatím vypadá u verze software: 0.10.306 s dříve zmíněnými chybami.

 

Zeleně jsou označeny chyby či nedostatky, které jsou zdá se touto aktualizací vyřešeny. Červeně naopak chyby či nedostatky, které zatím přetrvávají.

 

1) Zasekáváni nahraných HD pořadů v HD DVR Mediaboxu při přehrávání dopředu na čtvrtý či pátý stupeň rychlosti je zdá se minulostí. Zdá se, že tento problém je touto aktualizací vyřešen.

 

2) V HD DVR Mediaboxu zatím stále existuje pouze jediný seznam oblíbených kanálů a navíc v něm nelze seřadit kanály dle svého a k dovršení všeho ten seznam oblíbených vůbec není respektován tzv. průvodcem tj. ona tabulka s kanály co používám nejčastěji pro programování nahrávání, ve které jsou vždy zobrazeny jen všechny kanály najednou bez možnosti, aby byly zobrazeny pouze oblíbené. Díky tomu je programování nahrávání pro mne opravdu utrpením, protože kanálů je mnoho a člověk musí spoustu přeskakovat, aby si prošel a naprogramoval nahrávání jen pro ty své oblíbené, které bohužel průvodce nerespektuje. A to nemluvě o zbytečném potvrzování zda chci to či ono opravdu nahrát atd. Pořád nejde započít nebo ukončit nahrávání jen na jediné stisknutí tlačítka. Zatím nevyřešeno.

 

3) Některé nahrané pořady v HD DVR Mediaboxu stále nelze přehrát jak už jsem zmínil. Zatím nevyřešeno.

 

4) V HD DVR Mediaboxu nelze nahrávat více úryvků z jednoho pořadu. Pokud si nahrajete jeden úryvek třeba z nějakého sportovního zápasu nebo klidně třeba ze zpravodajství apod. již nelze z téhož pořadu nahrát další úryvek dokud se ten první nahraný nesmaže. Zatím nevyřešeno.

 

5) U nahraného úryvku pořadu v HD DVR Mediaboxu se zobrazovala nesprávná nahraná délka pořadu. Zdá se, že tento problém je touto aktualizací vyřešen.

 

6) Nahrané pořady v HD DVR Mediaboxu mají pouze jedno umístění, ve kterém nelze vytvářet vlastní složky, do kterých byste si nahrané pořady přesouvali a o tom, že nahrávku nelze přejmenovat ani nemluvě. Zatím nevyřešeno.

 

7) V nahraném pořadu v HD DVR Mediaboxu nejsou podporovány žádné tzv. záložky, mezi kterými by šlo celkem rychle přeskakovat tak jako tomu bylo u staršího firmware ve starém PVRku. Dost jsem to používal a chybí mi to. Zatím nevyřešeno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nyní zaktualizováno, UI 1.3.31.2, SW 0.10.306

 

Novinky: Lze vypnout Vypnutí při neaktivitě, funkční zobrazení miniTV, rozhodně rychlejší odezva, opraven překrývající název pořadu v Menu ve včerejší aktualizaci.

Jinak nic zásadnějšího nepozorováno.

 

Nevím kdo tu co psal o zpřístupnění prémiových programů pro testery. Nikde jsem nic takového neviděl, a ani přístupné nejsou.

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Kabel 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Premium VTV Box
  • Pardubice
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodne by vsem co testuji meli zpristupnit skoro celou nabidku stanic,bylo to v emailu,co kazdy tester dostal.Viz prolozeny obrazek.Take jsem nezaznamenal zadne vyraznejsi zmeny po aktualizaci na nove graficke rozhrani.Jirka Usti :-(

img5.jpg.7c5213ea9e9611fc34955b89f2f4d908.jpg

  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...