Přejít na obsah

HD DVR Mediabox


Jirka007

Doporučené příspěvky

Návštěvník David353

Díky moc za odpověď :)

 

alespoň vím že nejsem sám,

 

včera jsem psal i na ofik FB UPC, ptal jsem se na budoucí updaty, jestli toto bude zpřístupněno, čekám na odpověď.

 

Potom ji sem vložím.

 

Mějte se tu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník europoint

Dobrý den, dneska jsem připojil novou fullHD TV k "cihle" a nějak mi hapruje automatické nastavování HDMI, cihla po připojení k Tv posílá v rozlišení? 576 a obraz je hnusný, tak jsem v menu cihly nastavil na pevno 1080i a obraz vypadá dobře. Někde zde na fóru jsem četl, že UPC vysílá jen v 1080i, takže tímto prosím o potvrzení, vyvrácení či vysvětlení, zda mám správně nastaveno, když na cihle mám nastavený HDMI výstup na 1080i. S modulem v TV je obraz v pořádku a na druhé TV (starší) funguje automatické nastavení HDMI dobře. Děkuji.

 

Edit: Ještě jeden dotaz: Jak se dá otevřít kryt baterie na ovladači k cihle? V manuálu to není a spoužiím přiměřené síly vzhledem k plastu se mi krytku otevřít nepodařilo. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník sirbobo

Ahoj, stojím před rozhodnutím, zda pořídit tu cihlu - starý HD DVR Kaon se stále zhoršuje ... sám vypíná, nepřepíná programy, někdy nenahrává atd.

Je ta cihla opravdu tak špatná, jak zde někteří píší.

Potřebuji jen HD TV, občas něco nahrát (max. 2 programy najednou) a hlavně stále fungující internet v 1ks PC + někdy WiFi do tabletu.

Tak co, mám to risknout nebo se pořád drbat se stále většími problémy stávajícího HD DVR Kaon?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jestliže Vám nebudou chybět funkce, které ten box nemá a ani nikde nebylo psáno, že je mít bude, tak byste neměl mít problém. Někde se tu psalo, že přetáčení nahrávek je nějaké divné, ale nahrává a zobrazuje kanály v pohodě. A možná Vám bude chybět možnost tvořit favoritní skupiny. Tato funkce by měla být přidána v budoucnu.

Co se týče internetu, tak nejde box přepnout do bridge módu a nemá něteré pokročilé funkce. Ale zase pokud doma nemáte server nebo si nechcete sám nastavit detailněji domácí síť a potřebujete jen využívat internet na běžnou činnost, neměl byste mít jakýkoliv problém.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hujer

Přesně tak. Taky jsem se toho bál, ale Kaon už byl totálně nepoužitelný (ani se někdy nespustil, někdy za 20 minut apod., restarty atd. atd.) a tak mi nic jiného vlastně ani nezbylo. Nechtěli mi dát ani žádný vrácený/repasovaný a ani status firemního zákazníka napomohl, a tak nebylo než jít do cihly.

Ale musím říci, že je to nebe a dudy, oproti tomu mému Kaonu. Konečně to aspoň dělá, co má. Samozřejmě mě pěkně serou některé věci jako je nemožnost vlastního řazení kanálů a nepochopitelné "přetáčení" nahrávek, ale to možná spraví listopadový update(bude-li v listopadu). Ale dá se s tím žít a hlavně to konečně funguje.

Dokonce je tu i několik věcí tj. novinek oproti Kaonu, které oceňuji. Třeba: otočím ovladač na klávesnici, napíšu kousek názvu pořadu který hledám, a za chvíli vidím, kde se vysílá či bude vysílat a jestli není ve videotéce atd. Někdy celkem užitečné.

Pravdou je, že na cihle neřeším Internet, takže tuto část nemohu komentovat. Mám vlastní router+wifi, což byl můj vlastně jediný a zásadní požadavek a cihlu vlastně využívám pouze pro TV.

Takže za mě celkem spokojenost... :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od 16. 11. 2015 jsme připravili pro klienty s HD Mediaboxem a HD DVR Mediaboxem nové řazení televizních programů tak, aby byla naše programová skladba ještě více intuitivní a přehledná.

 

http://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/stav ... /programy/

 

Už je upravené nové řazení programů?

  • 1000 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Vodafone TV
  • Kolín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda
Už je upravené nové řazení programů?

 

Podle dotazů a odpovědí na FB bylo dnes nové řazení spuštěno a posléze opět vráceno zpět, protože se tam vyskytly nějaké technické problémy, např. zmizela pozice č.1 pro ČT1HD.

Takže zatím je všechno tak jak bylo, spuštění nového řazení se prozatím odkládá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na "cihle" bylo řazení vždy. Tam dnes došlo k několika změnám a přidání nových programů.

Řazení mělo být dnes puštěno pro Kaon Horizon boxy, ale pro problém s "předvolbou 1" bylo zase vypnuto. (Pokud vám chybí předvolba 1 stačí vytáhnout STB ze zásuvky a znovu spustit, nebo dlouze držet vypínací tlačítko na DO - 5 sec a následně STB zapnout)

  • -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...