August 7Aug 7 před 1 hodinou, kautskym napsal:S DVB-T2 (tzv. TV Start) Vám nelhali, pokud ji máte přes koax v rámci VF internetu tak ta opravdu je postupně ukončována - tedy nejedná se o zastrašování.HBO MAX také podražilo , Premium 349 Kč, Standard 259 Kč@becvysJen to není DVBT2 ale DVBT (via VF) Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
August 20Aug 20 Jak dlouho trvá zpracování změny služeb v systému Vodafone a odeslání notifikace zákazníkovi? Před dvěma dny jsem se při hovoru s operátorkou (pravděpodobně z retenčního oddělení) dohodl na úpravě služeb. Byla mi přislíbena potvrzovací SMS s tím, že v samoobsluze se změna projeví až s určitým časovým odstupem. Do dnešního dne mi však žádná SMS nedorazila. Basic - Základní, Family Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box Plzeň
August 20Aug 20 @BimboCZ Záleží co ti upravovali. Drobnou změnu ceny nebo tv balíčku či úpravy rychlosti mi nic neposlali a rovnou to udělali. Jestli změnu nemáš a měla by už být tak tam znova zavolej, oni tu žádost musí vidět. - - - - PROTESTOV
August 20Aug 20 změny mají být max do 24 hod. tedy pokud je to více volat na VF Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
August 21Aug 21 Care Centre @BimboCZ Pěkný den, jak už zde zaznělo, záleží na tom, o jakou změny se jedná. Rádi to zkontrolujeme, napište nám prosím přes https://tam.je/dotaz. Premium BezLimitu XL ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
August 21Aug 21 Děkuji, před chvilkou došlo k nastavení služeb.🙂 Basic - Základní, Family Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box Plzeň