April 24Apr 24 Vážení, drazí VF retenčáci.To co jste předvedli včera jsem už dlouho nezažil, ačkoliv jsem znalý problematiky , cen a vývojem mobilních sítí již několik desítek let.Nabídky nesmyslných cen služeb při převodu k Vám jsou zcela mimo. Když platím u O2 249 za internet, to si fakt myslíte, že cenu za 530od Vás přijmu a převedu internet k Vám? ! To snad NE, to nemyslíte vážně!!! Pokud nový operátor nepřevezme v portaci internet, tak vy jej do té doby nemůžete odpojit, což jste v případě zkz č. 1002718588 udělali a nechali jej bez internetu.A nabídka, že mám již ceny nastaveny na minimu? Ale prosím Vás, .... Obratem převod k O2 proveden, O2 NEO stříbro za 249. Nevěříte opět, tak vám pošlu email, kde to jasně uvidíte.Jste fakt pašáci... Super Super Základní Zyxel VMG8623 Kroměříž
April 24Apr 24 Care Centre @jezevcik8475 Pěkný den, díky za zpětnou vazbu, nicméně na diskusním fóru se k tomu vyjádřit nemůžeme, neznáme podrobnosti. Pokud potřebujete ještě z naší strany pomoc, napište nám přes https://tam.je/dotaz. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
April 24Apr 24 Děkuji za reakci na můj příspěvek, pokud máte zájem to nějak ještě dořešit, můžete si mě dohledat ( zkz účtu 1000428610, ČP 428610).Moji včerejší zkušenost jsem také uvedl na jednom nejmenovaném fóru, kde je tato skutečnost popsána podrobněji a doporučuji určitě za přečtení. Super Super Základní Zyxel VMG8623 Kroměříž
April 24Apr 24 Care Centre @jezevcik8475 Touto cestou přes diskusní fórum určitě ne, to skutečně možné není :( Nabídla jsem vám pomoc, záleží na vás, zda ji využijete. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
April 24Apr 24 Já jsem zde pouze uvedl skutečnost, pravdu a realitu ze včerejšího hovoru s vámi, se společností Vodafone.Já pomoc nepotřebuji, nemělo by to být spíš naopak z vaší strany? Je to jen na vás... Super Super Základní Zyxel VMG8623 Kroměříž
April 24Apr 24 On bude rozdíl v tom jestli od operátora chceš odejít a nebo k němu přejít, v tom druhém případě ti určitě nenabídne tak zajímavou cenu jakou bys asi očekával. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno