Odesláno před 1 hodinou1 hod @Technikus Já mám rád Vodafone, máme u něj vše. Zkusím zavolat znovu příští týden, jsem už unavený z mnoha hovorů s technickým tento týden a retenční mě dorazilo. Hlavně jsem nepochopil to nezavolání znovu, když se hovor přerušil nebo byl přerušen. Zajímala mě zkušenost. Díky, hezký podvečer. Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 1 hodinou1 hod @Slamb Tedy co ty si to za admina když zde - Diskuzní fórum Vodafonu - nechceš aby se vedla slušná, neurážející diskuze a podprahově vyhrožuješ a zakazuješ další příspěvky? 😁 ( Je to vtip, jen kdyby někteří to nechtěli nebo nedokázali pochopit). Čím víc příspěvků, tím víc kliknutí, tím víc zobrazení... Teda co ty si to za hospodáře... 😀( a jo, vždyť to platí VF tak je to fuk)Já tedy chci aby se takové věci řešili oficiálně. Nechci se po deseti minutách dovolat k živému operátorovi a on by byl na mě hnusný a fláknul mi s tím. Proto bych byl rád aby to @Michal Kourek dotáhl do konce. Ale koukám, že Míša už stáhl ocas mezi nohy a bude tam poslušně znova volat aby mu retenční dalo slevu. A zas riskuje, že tam na něj bude něho zlý, sarkastický a ošklivý a zas to nedopadne dobře. A zas si bude stěžovat tam kde to nevyřeší. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Z vlastní nedávné zkušenosti vím,že když mě měli volat z retenčního,tak volali ráno.Nestihl jsem zvednou telefon(ranni hygiena atd),tak to zkusily druhý den znova.Zase ráno a zase ranni záležitosti.Tak jsem zavolal na podporu,tam jim vysvětlil problém,oni mě připojili a začaly se řešit důvody,proč retenční oddelenia co bych pořešit.pořešly jsme k mé spokojenosti.Může se stát,že vypadne spojeni a ocekaval bych zavolání treba do 1 hod.Ale zavolali druhy den.A když se znova nedovolali,tak jsem volal ja z5 a nenapadlo by me nikam psat na fora,FB,že se na mě retencni vykašlalo.Poznámka pod čarou,jedná se o růžového,ale myslim si,ze takhle funguji retecni napříč všemi spolecnostmi,kde nejake podobne oddelwni funguje Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 23 minutami23 min Vzhledem k tomu, že jsou hovory sledovány, poslal bych podnět na Vodafone s časem voláním a telefonem, ze kterého jsem volal/na který bylo voláno. Myslím si, že si rádi prověří k čemu došlo. Viz jejich nové Stačí jednou říct Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.