Jump to content

Zkušenost s retenčním oddělením :-)

Guest Já

Recommended Posts

Guest bufalobil

Dal jsem výpověď a po několika dnech mi volali z UPC jestli si to nechci rozmyslet. Měl jsem 30/1 za 310 kč i s modemem. Paní mi nabídla 40/4 za 370 kč i s modemem(zapomněl jsem se zeptat jestli je to wifi) ale závazek 2 roky :puker: se závazkem na 1 rok za 510 :scratch: Kč opravdu s nima už nemám chuť nic řešit tak jsem jí poslal do pérdele.Byla hrozně překvapená. Po 15 letech končím s UPC

Guest bufalobil

Nevím jestli lepší ale levnější určitě.Objednal jsem 25/25 za 250 Kč od aim.Včera jsem byl otestovat u sousedky a šlapalo jak má. Tak uvidím. Fakt je že u nás v baráku na něm jedou jenom dva sousedi. Všichni ostatní mají UPC.

Ale to je promo na 1. rok, podle ceníku je cena 450 Kč, v závorce pak mají 350 Kč, ale nepochopil sem za jakých podmínek ta cena je. Každopádně pokud potřebuji upload, tak to vyjde u UPC podstatně dráž.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany

A1M = Netbox, 99 % konektivity berou od Netboxu (download) zbytek od 2 Connect. IPTV bere A1M taky od Netboxu. Na FFTH asi agregace nebude, ale A1M ma taky myslim take nejake WiFi zakazniky, tam asi ta agregace bude platit.

Guest gloom

Jen by mě zajímalo, jestli by mi ještě snížili cenu, když mám svůj modem. Když jsem si chtěl objednat tuto nabídku, tak tam píšou o připojovacím poplatku 99,-, o pronájmu modemu 70,- a o poskytnuté službě 279,-. Službu, připojenou mám, modem mám ve vlastnictví a za 279,- by byl net super. :))

Guest radoslavcz

gloom : *) Tato nabídka platí pro nové zákazníky služby UPC Internet, kteří ji budou využívat minimálně 12 měsíců v rámci věrnostního portfolia.....