Guest bufalobil Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Dal jsem výpověď a po několika dnech mi volali z UPC jestli si to nechci rozmyslet. Měl jsem 30/1 za 310 kč i s modemem. Paní mi nabídla 40/4 za 370 kč i s modemem(zapomněl jsem se zeptat jestli je to wifi) ale závazek 2 roky se závazkem na 1 rok za 510 Kč opravdu s nima už nemám chuť nic řešit tak jsem jí poslal do pérdele.Byla hrozně překvapená. Po 15 letech končím s UPC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YABAKA Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Hlavně když máš možnost mít někoho lepšího a levnějšího... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bufalobil Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Nevím jestli lepší ale levnější určitě.Objednal jsem 25/25 za 250 Kč od aim.Včera jsem byl otestovat u sousedky a šlapalo jak má. Tak uvidím. Fakt je že u nás v baráku na něm jedou jenom dva sousedi. Všichni ostatní mají UPC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YABAKA Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Dobrá rychlost, dobrá cena. Pokud bude i dobrá spolehlivost, tak není co řešit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtonda Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Ale to je promo na 1. rok, podle ceníku je cena 450 Kč, v závorce pak mají 350 Kč, ale nepochopil sem za jakých podmínek ta cena je. Každopádně pokud potřebuji upload, tak to vyjde u UPC podstatně dráž. Quote Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hal Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 A1M = Netbox, 99 % konektivity berou od Netboxu (download) zbytek od 2 Connect. IPTV bere A1M taky od Netboxu. Na FFTH asi agregace nebude, ale A1M ma taky myslim take nejake WiFi zakazniky, tam asi ta agregace bude platit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest china Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 konečně se zase někde objevil banner na nabídku za 349,- ale je to do dneska: http://www.dostupnyinternet.cz/lokalni- ... fgodAooAsg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gloom Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Jen by mě zajímalo, jestli by mi ještě snížili cenu, když mám svůj modem. Když jsem si chtěl objednat tuto nabídku, tak tam píšou o připojovacím poplatku 99,-, o pronájmu modemu 70,- a o poskytnuté službě 279,-. Službu, připojenou mám, modem mám ve vlastnictví a za 279,- by byl net super. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radoslavcz Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 gloom : *) Tato nabídka platí pro nové zákazníky služby UPC Internet, kteří ji budou využívat minimálně 12 měsíců v rámci věrnostního portfolia..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest china Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Jo tak standartně akce trvá dál jako vždycky: http://www.dostupnyinternet.cz/lokalni- ... fgodR0sAhg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts