Jump to content

Zkušenost s retenčním oddělením :-)

Recommended Posts

Guest bufalobil

Jak je vidět na tvém příkladě tak pro UPC je fajn že zde existují zákazníci kteří jsou mimořádně skromní a nevadí jim že jejich poskytovatel internetu obchází zákon tak aby je v případě nutnosti pokud možno co nejvíc okradl

Guest radoslavcz

bufalobil: Jaké "co nejvíce okradl" ? Chceš-li čerpat výhody věrnostních cen, stačí dodržet pravidlo pro jejich čerpání. Nebo si snad myslíš, že využití zvýhodněných cen bez dodržování podmínek ze strany Tebe, jakožto zákazníka, není pokus o okrádání ?

Tohle je fakt jak u blbejch. Tak nejdřív se s nima domluvíš, že teda jako chceš platit zvýhodněnou cenu za podmínek odběru služeb po dobu 12 měsíců, a pak se divíš, když po půl roce chceš tenhle TVŮJ závazek porušit, že ti nenechají ty slevy.

PS : ti, které nazýváš "skromnými", tak to jsou takoví lidé, kteří si umějí přečít (a pochopit) do čeho jdou, a co naoplátku musí dodržet a pak se nemají důvod divit všemu jako ty :lol:

Guest bufalobil

Ty pořád nechápeš to podstatné. UPC nehraje fér a podle pravidel . Chová se jako šmejdi a nekalým způsobem se snaží získat konkurenční výhodu proti ostatním poskytovatelům, kteří své smlouvy a cenové parametry nastaví v souladu se zákonem.

Guest radoslavcz
Ty pořád nechápeš to podstatné. UPC nehraje fér a podle pravidel . Chová se jako šmejdi a nekalým způsobem se snaží získat konkurenční výhodu proti ostatním poskytovatelům, kteří své smlouvy a cenové parametry nastaví v souladu se zákonem.

Jediné co z tohoto chápu já, že (někteří) KLIENTI nechtějí hrát fér. To, že někdo věrnostní slevu nabídne a někdo ne, je jen věcí daných firem.

A že se někdo upíše na rok, aby čerpal výhody takového úvazku a nehodlá tu lhůtu dodržet mluví samo za sebe.

A jestli je taková výhoda protizákonná, nerozumím, proč ses jí upsal.

Guest bufalobil

Ničemu jsem se neupsal. Jsem u UPC dlouho a mám smlouvu na dobu neurčitou. Každý rok řeším slevu novou. Minulý týden jsem poslal výpověď a budu řešit slevu znovu. Jak jsem psal tak v případě že mi UPC nabídne nově produkt s věrnostní slevou tak je hodlám poslat doprdele. Mám pouze internet 30/1 za 310 Kč tak dám vědět jak jsem dopadl. Máme v baráku a1m.cz 50/50 za 3 kila takže je mi upc ukradená