Technikus Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Dnes jsem dostal nabídku na Internet Super 500/50 Mbps z ceníkových 599 Kč na 299 Kč + 70 Kč za pronájem modemu. Mimo to mám ještě stále TV Komplet, tedy jde o kombinaci služeb. Mobilní tarif na účtu mám, ale jde o Tarif na míru - 0 Kč, ten tedy jakoby nebyl a rozsah služeb nijak neovlivňuje. 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kytkato Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 @Technikus, můžeš se dostat na nižší cenu, ale je to závislé na místě, kde máš službu poskytovanou. Quote - - - - Vyskov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucia varadiova Posted July 11 Share Posted July 11 Slibuji jen čekám už 14 dnů dnes mě nic nepřišlo domu žádnej modem a technik v 15:00 chtějí pomoci tak ze vás uklidní nic víc a volat na linku to je jedna je arogantní kde po tom co mluvíte vám položí telefon a druhá milá která chce pomoci musite mít štěstí ale každopádně na pobočce tam vás úplně pošlou někam to je obtezujete a asi internetu se nedočkam nefunkcni modem mě sebral na pobočce a technik je někde na plazi asi ještě Quote Start, Basic, Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 6 Brno bystrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted July 15 Help center Share Posted July 15 @Lucia varadiovaPěkné ráno, napište nám prosím přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, abychom mohli zjistit, co se stalo. Díky za spolupráci. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted July 23 Share Posted July 23 Jak to děláte, že vždycky dostanete lepší cenu? Zeptal jsem se na přechod z 1000/60 na 1000/100 a i když podle webu mám 699 + 100, tak mi byla nabídnutá cena 701 + 100 😂 Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted July 23 Share Posted July 23 (edited) Obecně příplatek 2 Kč za vyšší rychlost není úplně špatná nabídka, ne? Jinak to bylo retenční odd., nebo jen osoba na Vodafone lince? Na retenční se přepojuje z hlavní linky, eventuálně operátor předá požadavek a retenční odd. se ozve klientovi. Na retenčním oddělení by jistě uměli s cenou zakouzlit. Moje zkušenost z května je tady. Edited July 23 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
r2d2 Posted July 23 Share Posted July 23 @CableGurčitě si nastudujte, jaká je konkurenční nabídka/nabídky v Vaší lokalitě. Obecně tam, kde je hodně / dobrá konkurence (např. optika), tak bude možné se dostat na lepší cenu. Pokud je VF jediným poskytovatelem v daném místě s srovnatelnou nabídkou, tak to bude složitější a na lepší ceny se asi nedostanete... 1 Quote Premium - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted July 23 Share Posted July 23 před 40 minutami, Technikus napsal: Obecně příplatek 2 Kč za vyšší rychlost není úplně špatná nabídka, ne? Asi jsem to nenapsal nejlépe - na webu mám za 1000/100 uvedenou cenu 699 +100, nabídka z VF za totéž je 701 + 100 🙂 Aktuálně za 1000/60 platím 599 +100. Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted July 23 Share Posted July 23 (edited) Je zajímavý, jak se stejný tarif může lišit cenově i v rámci města. Praha 13 Stodůlky - konkrétně můj panelák mi ukazuje 1000/100 za trvalou částku 599 Kč. Na retenčním vyjednáno 249 Kč + 100 Kč za Station s Wi-Fi 6. Edited July 23 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted July 23 Share Posted July 23 Může, oni to opravdu naceňují podle dostupné konkurence. Taky proto všechny odkazuju na web, aby se podívali na cenu přesně podle ulice. 2 Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts