August 29, 20241 yr Aha Já si toho všiml později jak si to psal. Pardon.😁 Ale zajímalo by mě zda Vodafone má od TMCZ povoleny 8000/8000 Mb/s internet v Olomouci Edited August 29, 20241 yr by kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
August 29, 20241 yr v nějakym tom jednom domě, jehož existence možná ani neni jistá 🤔🤭 ale prej je 8 Gb/s na pobočce v roztylech a na arkádách 😮 odtamtud by nějaký svědectví bejt mohlo 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha
August 30, 20241 yr tak 8Gb net, to už by skoro ani ty stávající rozvody a modemy nezvládaly, ne? nebo to nijak limitované není? Super Super Základní, Sport Compal CH7465 Praha
August 30, 20241 yr to se ale jedná o přímo TMCZ optiku a opravdu to tak jede byl jsem právě na Pankráci se na to podívat 🙂😄 Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
August 30, 20241 yr Na slovensku už nějaký rok mají 10 Gbps pro domácnosti a opravdu jim to téměř těch 10 Gbps jede. Start - Základní Compal CH7465 Opava
August 30, 20241 yr Ve větších městech, kde jsou lokální poskytovatelé a mají svou infrastrukturu, není 10Gbit připojení obvykle problém. Sám tu možnost mám, ale původně jsem si domů přitáhl jen Cat5e a nechce se mi zase něco předělávat, takže s 1/2.5Gbit připojením jsem naprosto v pohodě (s velkou rezervou). Kdyby ne, dotáhne se optika a 10Gbit je na světě. Ale to znamená zase výměnu routeru a to se mi nevyplatí. Takže ano, ve větších městech je reálné mít doma 10Gbit 🙂 - Super - - Plzeň
August 30, 20241 yr Citovat Takže ano, ve větších městech je reálné mít doma 10Gbit Chomutov, Jirkov, Klášterec, Kadaň, Žatec, Podbořany a okolí: Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
August 30, 20241 yr To je docela pálka. Na slovensku to mají za cca pětinovou cenu. Start - Základní Compal CH7465 Opava
August 31, 20241 yr A kolik lidí na Slovensku si to reálně objedná, když jenom za samotný router s podporou 10 Gbps vypláznou stovky €? Tipl bych, že moc jich asi nebude... - - - - -
August 31, 20241 yr Tak cena je věc jedna, samozřejmě. Dostupnost je věc druhá. V Plzni třeba PilsFree, kde není problém žádná rychlost za 3 stovky. - Super - - Plzeň