Technikus Posted September 2 Share Posted September 2 Právě proběhl hovor s retenční linkou po nedávném odkrytí čísla k přenosu pevného internetu, ale prý na 1 Gbit za 199 Kč ať už "natrvalo" nebo na inzerujících 24 měsíců se nedostaneme z aktuálních retenčních 249 Kč od cca června 2024 😂 Rada, zrušit internet a novou smlouvu napsat na jinou osobu v domácnosti 🙄 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted September 2 Share Posted September 2 na tý adrese je evidentně cetin a tmobile, takže když vodafone nemůže... 🤔 já byl taky kdysi u vodafonu, ale taky nemoh, bude to cca 10 let 🤔 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted September 2 Share Posted September 2 (edited) Tak tady zrovna ne. Cetin T-Mobile Poda Edited September 2 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted September 2 Share Posted September 2 jo oni zlevňujou i kvůli podě 😱 tak to jo... 🤔 no vlastně proč by ne, že... 🤔 cenově tam ale žádnej zásadní rozdíl včetně modemu neni, ale co si budem povídat, ten upload... 🤭 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojmax Posted September 2 Share Posted September 2 (edited) Já dnes vyjednal Internet 500 Mbit + Vodafone TV (základní) za 364 Kč. Měl jsem Internet 500 + TV Klasik za 580 Kč. Stačilo zobrazit OKU, argumentovat akcí T-mobile 1 GBit za 199 Kč měsíčně a domluvili jsme se. 🙂 Všechny ceny bez pronájmu zařízení. Edited September 2 by mojmax 1 Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
ost-plus@seznam.cz Posted September 2 Share Posted September 2 (edited) Cena 364 CZK za Internet 500 Mbit + Vodafone TV (základní) bych také bral místo 650 CZK 🤔 u nás v panelovém domě před pár lety natáhla jedna firma své kabely hned vedle stávajících kabelů UPC a vyvěsili letáky na nové připojení internetu 1000/1000 včetně TV a v ten moment UPC nabízela nižší cenu za připojení ale než se to rozjelo tak to zkončilo a podle informací někdo prý přeřezal rozvodné kabely ve spojovací šachtě pod paneláky 😟 ale stejně bych nepřešel protože výhody TV DVB-C to nenahradí 🤗 Edited September 2 by ost-plus@seznam.cz Quote Super - Základní Compal CH7465 Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnone Posted September 3 Share Posted September 3 Citovat ale stejně bych nepřešel protože výhody TV DVB-C to nenahradí Ano, hlavní důvod, proč si VFTV s CA modulem pořád držím a pro aplikaci si platím PodaTV. Možnost nahrávat lokálně natrvalo, ne jen na týden. 2 Quote Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted September 3 Share Posted September 3 před 21 hodinami, mojmax napsal: Já dnes vyjednal Internet 500 Mbit + Vodafone TV (základní) za 364 Kč. Měl jsem Internet 500 + TV Klasik za 580 Kč. Stačilo zobrazit OKU, argumentovat akcí T-mobile 1 GBit za 199 Kč měsíčně a domluvili jsme se. 🙂 Všechny ceny bez pronájmu zařízení. A na jak dlouho platí tato cena? Quote Basic Red Basic Základní CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhSlim Posted September 3 Share Posted September 3 V 2. 9. 2024 v 14:09, Slamb napsal: jo oni zlevňujou i kvůli podě 😱 tak to jo... 🤔 no vlastně proč by ne, že... 🤔 cenově tam ale žádnej zásadní rozdíl včetně modemu neni, ale co si budem povídat, ten upload... 🤭 Možná i částečně kvůli T-Mobilu - nedávno rozvrtali celou Prahu 10 a slyšel jsem, že i Jižní Město (Praha 11) - Optika 1000/1000 - 200 Kč na rok a pak dál za pětikilo. 2 Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet VF Station, CA Modul. Praha 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojmax Posted September 3 Share Posted September 3 před 4 hodinami, Zlaťák napsal: A na jak dlouho platí tato cena? Prý napořád = do dalšího zdražení. 1 Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts