Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zkušenost s retenčním oddělením :-)

Doporučené odpovědi

Odesláno

@Technikus Já mám rád Vodafone, máme u něj vše. Zkusím zavolat znovu příští týden, jsem už unavený z mnoha hovorů s technickým tento týden a retenční mě dorazilo. Hlavně jsem nepochopil to nezavolání znovu, když se hovor přerušil nebo byl přerušen. Zajímala mě zkušenost. Díky, hezký podvečer.

• Basic
  • -, sLimitem M
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Praha Zlín
  • Test rychlosti internetu
Odesláno

@Slamb Tedy co ty si to za admina když zde - Diskuzní fórum Vodafonu - nechceš aby se vedla slušná, neurážející diskuze a podprahově vyhrožuješ a zakazuješ další příspěvky? 😁 ( Je to vtip, jen kdyby někteří to nechtěli nebo nedokázali pochopit). Čím víc příspěvků, tím víc kliknutí, tím víc zobrazení... Teda co ty si to za hospodáře... 😀( a jo, vždyť to platí VF tak je to fuk)

Já tedy chci aby se takové věci řešili oficiálně. Nechci se po deseti minutách dovolat k živému operátorovi a on by byl na mě hnusný a fláknul mi s tím. Proto bych byl rád aby to @Michal Kourek dotáhl do konce. Ale koukám, že Míša už stáhl ocas mezi nohy a bude tam poslušně znova volat aby mu retenční dalo slevu. A zas riskuje, že tam na něj bude něho zlý, sarkastický a ošklivý a zas to nedopadne dobře. A zas si bude stěžovat tam kde to nevyřeší.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno

Z vlastní nedávné zkušenosti vím,že když mě měli volat z retenčního,tak volali ráno.Nestihl jsem zvednou telefon(ranni hygiena atd),tak to zkusily druhý den znova.Zase ráno a zase ranni záležitosti.Tak jsem zavolal na podporu,tam jim vysvětlil problém,oni mě připojili a začaly se řešit důvody,proč retenční oddelenia co bych pořešit.pořešly jsme k mé spokojenosti.Může se stát,že vypadne spojeni a ocekaval bych zavolání treba do 1 hod.Ale zavolali druhy den.A když se znova nedovolali,tak jsem volal ja z5 a nenapadlo by me nikam psat na fora,FB,že se na mě retencni vykašlalo.

Poznámka pod čarou,jedná se o růžového,ale myslim si,ze takhle funguji retecni napříč všemi spolecnostmi,kde nejake podobne oddelwni funguje

Upraveno uživatelem namec

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Vzhledem k tomu, že jsou hovory sledovány, poslal bych podnět na Vodafone s časem voláním a telefonem, ze kterého jsem volal/na který bylo voláno. Myslím si, že si rádi prověří k čemu došlo. Viz jejich nové Stačí jednou říct

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 2

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague