Odesláno 24. dubna24. dub Vážení, drazí VF retenčáci.To co jste předvedli včera jsem už dlouho nezažil, ačkoliv jsem znalý problematiky , cen a vývojem mobilních sítí již několik desítek let.Nabídky nesmyslných cen služeb při převodu k Vám jsou zcela mimo. Když platím u O2 249 za internet, to si fakt myslíte, že cenu za 530od Vás přijmu a převedu internet k Vám? ! To snad NE, to nemyslíte vážně!!! Pokud nový operátor nepřevezme v portaci internet, tak vy jej do té doby nemůžete odpojit, což jste v případě zkz č. 1002718588 udělali a nechali jej bez internetu.A nabídka, že mám již ceny nastaveny na minimu? Ale prosím Vás, .... Obratem převod k O2 proveden, O2 NEO stříbro za 249. Nevěříte opět, tak vám pošlu email, kde to jasně uvidíte.Jste fakt pašáci... Super Super Základní Zyxel VMG8623 Kroměříž
Odesláno 24. dubna24. dub Centrum péče @jezevcik8475 Pěkný den, díky za zpětnou vazbu, nicméně na diskusním fóru se k tomu vyjádřit nemůžeme, neznáme podrobnosti. Pokud potřebujete ještě z naší strany pomoc, napište nám přes https://tam.je/dotaz. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 24. dubna24. dub Děkuji za reakci na můj příspěvek, pokud máte zájem to nějak ještě dořešit, můžete si mě dohledat ( zkz účtu 1000428610, ČP 428610).Moji včerejší zkušenost jsem také uvedl na jednom nejmenovaném fóru, kde je tato skutečnost popsána podrobněji a doporučuji určitě za přečtení. Super Super Základní Zyxel VMG8623 Kroměříž
Odesláno 24. dubna24. dub Centrum péče @jezevcik8475 Touto cestou přes diskusní fórum určitě ne, to skutečně možné není :( Nabídla jsem vám pomoc, záleží na vás, zda ji využijete. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 24. dubna24. dub Já jsem zde pouze uvedl skutečnost, pravdu a realitu ze včerejšího hovoru s vámi, se společností Vodafone.Já pomoc nepotřebuji, nemělo by to být spíš naopak z vaší strany? Je to jen na vás... Super Super Základní Zyxel VMG8623 Kroměříž
Odesláno 24. dubna24. dub On bude rozdíl v tom jestli od operátora chceš odejít a nebo k němu přejít, v tom druhém případě ti určitě nenabídne tak zajímavou cenu jakou bys asi očekával. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 9 hodinami9 hod Ahoj, chlapec z retenčního mi položil telefon nebo se hovor přerušil a už se neozval. Na číslo se nedá dovolat zpět. Má někdo podobnou zkušenost? Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 9 hodinami9 hod Tady nikdo neposoudí v jakém duchu či tónu se nesl hovor. Možná se to samo přerušilo, možná položil. A ano dovolat se zpět už nejde. Takže znova kolečko na linku VF, říct co chci, postěžovat si a zas čekat na retenční ...Možná ti říkal, že větší slevu ti nedá, ale nechtěl si to pochopit.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 7 hodinami7 hod V 8. 4. 2026 v 13:04, Ivo Mašek napsal:Nevím jestli to patří zrovna sem.Přišel mě od Vodafone email, že na mě adrese je možno mít rychlost 1000. (to vím už dlouho a když jsem o to žádal, tak bych musel opět měnit modem, i přesto, že ten, co mám těch 1000 umí - je nedávno po výměně., tak jsem to navýšení vzdal) A abych si na stránce po příhlášení kliknul, že mě zavolají. A protože jsem tu nedávno četl, že opět můžeme mít rychlost 1000 i na modemech Station., tak jsem si kliknul, aby mě zavolali. Do hodiny se skutečně ozvalo vyzvánění mého mobilu. Mám ho hned vedle PC, takže jsem ho hned vzal a přijmul hovor. To vyzvánění mohlo mít asi tak 2 impulsy a volající to shodil. (!!??) Takže na druhé straně nikdo již nebyl. Nuž, neprodleně jsem volal nazpátek a tam se ozvalo, že děkují za zavolání .... a hned mě bylo jasné, co mě čeká. Dlouhý monolg automatu, který až se vyžvaní tak bude následovat info o stisknutí toho tlačítka, a tamtoho tlačítka, .... néééé, to opravdu né. Tohle fakt nechci. A jestli takhle funguje ono "klikněte a my vám zavoláme" - tak to si vážený Vodafone trhněte nohou.Tak to jen taková osobní zkušenost stará tak půl hodiny.V 8. 4. 2026 v 16:42, Komár napsal:To s tím voláním od VDF, bryskním zvednutím na mé straně a hned spadnutím hovoru po mém opakovaném "halooo, halooo" se mi stalo předminulý týden třikrát (očekával jsem hovor z retence ohledně netu) a zpět se samozřejmě nedá dovolat, protože je to jednosměrné. Pak to vypadá, že si dělám prču, ale máte asi nějaký technický problém.Bohužel nic neobvyklého, viz naše zkušenost. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod A vyjádřil se zde k tomu zástupce VF? Nebo to prostě přehlídnul a nebo neví co by na to měl odepsat? Snad jen to jeho tradiční napište nám o tom víc ... Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.