Přejít na obsah

Novy Setobox ?


Jirka007

Doporučené příspěvky

Návštěvník upcman

Niekto tu na fore spominal ze by po niekolkych zmenach, mala firma predstavit v 3 kvartali 2014 projekt Horizon u vas v cechach. Ak nieco testuju verim ze len to, ale zase verim ze je este predcasne o tom hovorit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ChewieDC

Zrovna dneska jsem se bavil s člověkem z UPC a říkal mi, že ho právě tenhle měsíc budou testovat. Neřekl mi přesně o jaký modem je, ale měl by umět on-demand vysílání pořadů, stejně tak přehrávání z 48 hodinového archivu apod. A na uvedení tohoto modemu by se měl vázat i přístup do HBO Go pro zákazníky UPC údajně.

 

Říkal ale, že nemůže nic slibovat - musejí ho otestovat v provozu a zjistit, zda by náhodou nezpomalovala ondemand služba internet podobně jako to na ADSL dělá O2. Internet je pro ně podle všeho důležitější než televize nejspíš. Ale říkal, že pokud vše půjde dle předpokladů, měl by být tenhle rok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych to nějak šlo, tak bych rád pomohl s testováním daného stb. :-D Beru to takhle: Cokoliv lepší než ten KAON!

A jestli to bude nějak zpomalovat internet, tak to mi ani vadit nebude :-D

  • Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ChewieDC
Kdybych to nějak šlo, tak bych rád pomohl s testováním daného stb. :-D Beru to takhle: Cokoliv lepší než ten KAON!

A jestli to bude nějak zpomalovat internet, tak to mi ani vadit nebude :-D

 

Hehe, na to sem se ho taky ptal, jestli neplánují nějaké betatestování v provozu na lidech, že bych se rád hned přihlásil. Říkal, že to v plánu nemají, že budou testovat interně :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přiznám se, že mě to jako nějaká bomba nepřijde.

 

Nahrávání 4 pořadů zároveň je fajn, to bezesporu, ale pokud bych to srovnal s 31 denním archivem pořadů co má slovenský Orange, tak bych byl asi raději pro ten archiv. A pokud vás zajímá proč, tak protože nemusím myslet na to co kdy nahrát a programovat to, ale když si vzpomenu, že jsem se na něco chtěl dívat a propásl to, tak si to přehraji z archivu.

 

Na funkci přehrání předplaceného obsahu na jakémkoliv zařízení jsem se dost těšil, než jsem si na těch irských stránkách nepřečetl "you can watch your favourite shows anywhere in your home", tedy pouze v domácí síti a ještě to vypadá, že nejde o všechny kanály, ale pouze o ty co vysílají online. Já prostě chci mít možnost, nastreamovat si svůj předplacený kanál do mobilu/tabletu/notebooku i když jsem mimo město. Připojit se z tabletu na svůj domácí STB přes ip protokol, vybrat si na který kanál se chci podívat a sledovat to co mám zaplacené i když nejsem doma. Což Horizon nepřinese. I když je to naprosto v možnostech dnešní technologie i použitého hardwaru. Doma nemám potřebu se dívat na TV na mobilu/tabletu, protože televizí mám dost a velká úhlopříčka vyhrává.

 

Ty "inteligentní" návrhy, kdy vám stb bude podstrkovat filmy podle toho na jaké jste se dívali dřív, má v dnešní době každá SmartTV a je to, alespoň pro mě, naprosto zbytečná funkce. A ani bych se nedivil, kdyby to vaše preference odesílalo na server poskytovatele, což už je přímo nežádoucí.

 

No a jako poslední výhody Horizon bundle uvádí irové, 19 HD kanálů a 120Mbit připojení k internetu, což může mít každý i bez Horizonu.

 

Takže u mě spíš zklamání z toho, že to nepřináší nic co bych opravdu potřeboval/chtěl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...