sodekcz Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Ano, SMTP providera byl/je použitelný právě jen v síti providera. Jak se připojíš přes někoho jiného, mail neodešleš. Proto je někdy lepší použít SMTP od poskytovatele mailové schránky. Quote - - - Bridge KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hokejka Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Zaregistrovali jste, že Vodafone k 31.8.2020 ukončuje službu wi-free? Za mě teda velké rozčarování. Já osobně tohle zrovna dost využíval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Ano, i zde na fóru se o tom již mluvilo. Wi-Free je služba Liberty Global a nebyla součástí obchodu. Proto dojde k ukončení. PS: příspěvek přidám k tématu, kde se o tom diskutuje. Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Já jsem tu službu využíval na návštěvách kde bylo UPC a nemusel jsem tak čerpat svý data. Je to škoda, služba to byla unikátní a užitečná. Nedá se nic dělat. Alternativa neexistuje, kromě tedy veřejných wifi. Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik CI+ Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Tak VF by mohl rozjet svoji Wi-free, ne? Modemy to zjevně umí a do konce srpna je dost času na to, aby někdo napsal patřičný FW :-) Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Předpokládám, že wifree je ochrannou známkou UPC resp Liberty Global. Pro VF by to asi bylo i právně náročné takovouto službu provozovat. Chápu, že je lepší dát ruce pryč. Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik CI+ Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Proc by Vodafone provozoval free wifi, kdyz v jeho zajmu je kseft, zisk? Kdo chce internet, at si pekne koupi data. Zapominate, ze Vodafone je predevsim poskytovatel telekomunikacnich sluzeb. Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Služba se nemusí jmenovat Wi-free, ale třeba VF-free. Ale to je jedno, stejně nic nebude. Zisk je i tím, že je Wi-free, protože dost klientů si bralo internet od UPC s tím, že bude dostupná i tato služba Navíc nikde není dané, že po zrušení Wi-free se všichni nahrnou pro data zrovna k VF. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaWe Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 No zatím jak koukám, žádné dobré zprávy to nejsou. A obávám se, že jich bude víc. Quote Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jardabr Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Pravda, zatím to vypadá, že se po likvidaci konkurence UPC snaží ještě zbavit i zákazníků. Quote 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts