Odesláno 6. května 2020 4 roky "Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi." :D - - - - -
Odesláno 6. května 2020 4 roky Už když jsem se dozvěděl, že VF koupí UPC, tak jsem si myslel, že se některé služby zhorší. Jediný přínos je ten, že klient UPC získá ke stavajicim službám i služby mobilní. Jinak je to změna k horšímu, bohužel. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 6. května 2020 4 roky Tak já na mobilní služby nereflektuji. Jako zákazník UPC / hlavně internet a TV/jsem si je již dávno zajistil jinde. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 6. května 2020 4 roky Tady je oficiální info na webu UPC https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/specialni-stranky/spojeni/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. května 2020 4 roky Ty "ethernal porty" se povedly🎖️ Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 7. května 2020 4 roky Díky za podnět, vůbec jsem si nevšiml, že se služba Telefon Start ruší, pokud jim nezavoláte do 10.6.2020, že službu chcete využívat i nadále.. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 7. května 2020 4 roky @vparušit se budou jen u těch klientů, kteří je nepoužívají. Spousta klientů má telefon jen kvůli tomu, že byl součástí balíčku služeb, ale nikdy ho nepoužili. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. května 2020 4 roky Dobrý den, roky používám email s koncovkou chello.cz. stahuji je pouze skrze outlook. Rozumím tomu dobře, že mi tato emailová adresa přestane fungovat?
Odesláno 7. května 2020 4 roky @sodekcz Na tvé upozornění opraveno 🙂 díky Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.