Adolf.Shitler Odesláno 6. května 2020 Sdílet Odesláno 6. května 2020 "Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi." :D 2 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-81 Odesláno 6. května 2020 Sdílet Odesláno 6. května 2020 Už když jsem se dozvěděl, že VF koupí UPC, tak jsem si myslel, že se některé služby zhorší. Jediný přínos je ten, že klient UPC získá ke stavajicim službám i služby mobilní. Jinak je to změna k horšímu, bohužel. 1 Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 6. května 2020 Sdílet Odesláno 6. května 2020 Tak já na mobilní služby nereflektuji. Jako zákazník UPC / hlavně internet a TV/jsem si je již dávno zajistil jinde. 3 Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. května 2020 Sdílet Odesláno 6. května 2020 Tady je oficiální info na webu UPC https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/specialni-stranky/spojeni/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. května 2020 Sdílet Odesláno 6. května 2020 Ty "ethernal porty" se povedly🎖️ 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 7. května 2020 Sdílet Odesláno 7. května 2020 Díky za podnět, vůbec jsem si nevšiml, že se služba Telefon Start ruší, pokud jim nezavoláte do 10.6.2020, že službu chcete využívat i nadále.. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. května 2020 Sdílet Odesláno 7. května 2020 @vparušit se budou jen u těch klientů, kteří je nepoužívají. Spousta klientů má telefon jen kvůli tomu, že byl součástí balíčku služeb, ale nikdy ho nepoužili. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrblazek@chello.cz Odesláno 7. května 2020 Sdílet Odesláno 7. května 2020 Dobrý den, roky používám email s koncovkou chello.cz. stahuji je pouze skrze outlook. Rozumím tomu dobře, že mi tato emailová adresa přestane fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojmax Odesláno 7. května 2020 Sdílet Odesláno 7. května 2020 Ano, přestane. Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. května 2020 Sdílet Odesláno 7. května 2020 @sodekcz Na tvé upozornění opraveno 🙂 díky Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.