Odesláno 26. dubna 2013 12 let dobra otazka to jsem nezkousel, protoze kdyz prijdu domu, jdu na pc na internet, a funguje to. zkusim pres tv se spustit z nasu film a pak se pres telefon pripojit na verejnou jestli nas najede jestli se treba neuspavava ale to je blbost protoze to nemam zapnute
Odesláno 29. dubna 2013 12 let Funguje vám vzdálená správa modemu? verejnaip:8080 v modemu povoleno ale nedostanu se tam
Odesláno 29. dubna 2013 12 let Uz se to resilo zde: viewtopic.php?f=1&t=3626&p=51786&hilit=8080#p51778 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. dubna 2013 12 let Diky, ale to jsem samozrejme zkousel zmenu portu napr. na 3389 a stejne nefunguje
Odesláno 4. května 2013 11 let Ten port 3389 je na Vzdálenou plochu (Remote desktop) ve Windows a nikoliv na přístup do routeru.
Odesláno 5. května 2013 11 let Je otázkou, jestli to vůbec Cisco umí. A pak samozřejmě proč tuto funkcionalitu vlastně chceš...
Odesláno 5. května 2013 11 let Zkus treba port 4646, tento port jsem nahodne vyuzil pro vdalenou spravu VoIP brany a funguje to. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. května 2013 11 let Zdravím, netusite nekdo proc se tento modem krždou půlnoc sám restartujte ? Po restartu modem nenabehne tak jak má. Je nutné před dalším restartem vytahnout ethernety, pak je vše ok. Děje se tak jenom u nás? Máme pár dnů před výpovědi ale už teď je jasné, že jsme touto koupi modemu u upc skončili. Rady typu primacknout koaxial atd jsou opravdu zbytečně. Diky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.