Přejít na obsah

Vyrazne zpomaleny internet


Návštěvník hds

Doporučené příspěvky

Takže to bylo špatnou verzí iperf,kterou mi poslali z UPC,asi nebylo kompatibilní s W7.

Tady je screen přes router : http://screenshot.cz/0E98G/

Tady přímo zapojené do PC : http://screenshot.cz/6FGUM/

Nevím ale,co se tady snažíte dokázat?Když mi to někdy jede, jak má a někdy ne,tak přece chyba nemůže být u mě.To by to přece nejelo nikdy!Jak mi chcete vysvětlit,že např. 25/11/2011 07:59, 24/12/2011 08:19, nebo 30/12/2011 08:13 to jelo,jak má?Nebude to třeba tím,jak se již zmiňuje třeba HanysR ,nebo jak mi říkal technik,že na CMTS to "staré železo"při větším odběru prostě nestíhá?Mimochodem,při jednom z telefonátů s techn dohledem mi bylo potvrzeno,že v Praze ví o tom,že mají v Brně problémy...

Já jsem asi trochu starší,než většina z vás zde a moc dobře si pamatuji vymývání mozků a demagogii soudruhů vyškolených na VUML.Jednání UPC mi je bohužel velice připomíná.Taky se tam asi najde spousta Dr.,kteří se ovšem za to RS před tím Dr. už tak trochu stydí.Kdybych byl mladší,možná bych ještě věřil na pohádky,že před uvedenými daty,kdy to fungovalo,přiletěl nějaký skřítek a vyměnil kabely,síťovou kartu a nevím co ještě a pak to zase vrátil do toho zuboženého stavu, ve kterém to běžně mám.Bohužel to ale zapomněl udělat 2x tomu technikovi,který to u mě kontroloval a konstatoval,že to "drhne břichem".

Díky všem,kteří mají opravdu upřímnou snahu,pomoct mi.

  • 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Taky jsem z Brna, a poté co jsem přešel na balíček Komfort od UPC s rychlostí 60Mb/s tak mám naprosto stejné problémy s nízkou kvalitou připojení a zkušenosti s jejich řešením od UPC jako tramin. Přes den ve všední dny většinou ok, ale o víkendech a večer jde rychlost připojení tak na 1/10, v lepším případě 50% a ping je takový, že hry jsou nehratelný. Tím ten balíček "služeb" tak nějak ztrácí smysl. Poté co jsem se jednou asi po 45 minutách čekání dovolal na podporu a dostalo se mě rad ve smyslu, tady to vypadá všechno v pořádku. Následně dostavivší se technik přišel v době kdy to "náhodou" jelo ok, a tak jen vyměnil modem, což jak vidno nepomohlo. Poté jsem na to vzdal a chystám se požadovat slevu nebo smlouvu úplně vypovědět. Tady jsou výsledky ze Speedtestu, stahovaní z ftp má výsledky obdobné. http://www.speedtest.net/results.php?sh ... 8a62&ria=0

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Slyším snad ozvěnu svého telefonátu s podporou UPC? :) Výsledky jsou stejné na všech třech PC, z toho jedno připojeno kablem. Wifi modem je od UPC a předpokládám, že kdyby byl špatný kabl, ať už můj nebo od UPC tak by výsledky byly špatné trvale, a ne jen vždy večer a o víkendech. Ráno témeř se 100% jistotou vše jede jak má, rychlost 100% a pingy super. To na závadu v mém HW ani na závadu kabeláži nevypadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promiň,nevěděl jsem,že nepochopíš ironii z mého textu.Napsal jsem to proto,že stejnou odpověď slyším od UPC již 4 měsíce.Jinak jsem rád(i když nerad :cry: ),že se objevil někdo další,který má stejné problémy,jako já.Asi budeme muset založit nějakou brněnskou iniciativu a provést další Pražskou defenestraci,tentokrát ze sídla UPC...Přeji hodně trpělivosti a hlavně,nedej se.Oni ti budou ve finále vykládat,že to je někde ve smlouvě na straně 687 malým písmem dole napsáno,že i když velkohubě nabízí např. 120M,tak ale garantují jen 66% z toho.To je,jako bys přišel do supermarketu a koupil si 10 vajec,ovšem v balení by jich bylo jen 7.Samozřejmě by ale na krabičce dole pod slepičincem bylo napsáno hodně malým písmem,že z těch 10 vajec garantují jen 66% obsahu balení.Ať si to každý přeloží,jak chce.Já tomu říkám podvod,nebo snad ne? http://www.speedtest.net/result/1694316562.png

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Dnešek je opravdu extrém doufám, že to je jen weekend trafic mám power fiber 25 v praze, a rychlost down 4,8 Mb Up (většinou nic ale před chvilí naskočilo po 10 pokusu) 0.08 Mb. A ping to jsem čuměl 5ms.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

to tramin: Ja tu ironii pochopil, proto ten smajlik kdyz jsem psal ze je to snad ozvena - asi to maji v podpore fakt jako uvodni vetu kdyz jim reknes ze mas nejaky problemy s pripojenim - at je popises jak chces. Taky jsem rad ze v tom nejsem sam, ale trpelivost uz me dochazi. Tu rychylost bych mozna jeste nejak ozelel, ale ta kvalita odezvy me stve, hlavne diky tomu, ze nekdy si chci na odreagovani dat online strilecku a takhle je to spis na zlost a po 5 minutach to nastvane vypinam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

to tomus: To s tou vytizenosti zni logicky a je to i muj tip, ale nechapu proc me teda tvrdi, ze jsem v lokalite kde jsem pripojen rovnou na opticky kabel a dle jejich sledovani to tady vytizeny neni. Navic je teda pravda, ze nektery casy kdy to jede pomalu se me nezdaji jako typicka doba kdy byva vysoky traffic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...