Přejít na obsah

Jak se vyhnout poplatku 650,-


Návštěvník shrap

Doporučené příspěvky

Návštěvník shrap

Tak jsem dneska mluvil s KC. V soucasne dobe mam televizi i internet (Standard + Fiber 25) a chci prejit na Kombi Komfort. Bylo mi receno, ze moznost, jak se vyhnout poplatku 650 za vymenu modemu, je pouze odhlaseni sluzeb (v soucasne dobe psane na pritelkyni) a prihlaseni na sebe. Trik s telefonem ani zadna jina moznost (samoinstalace, odkoupeni modemu) neni mozna. Vzhledem k tomu, ze sem chtel stejne prepsat tu smlouvu na sebe (pac to volam vzdycky ja a je to trosku krkolomny), tak jim zkusim jeste napsat zadost o zmenu smlouvy na me, zmenu sluzeb na Kombi Komfort a neuctovani poplatku 650,-. Jim se usetri spousta casu (ruseni a zavadeni novyho zakaznika) a ja bych usetril tech 650,-. Tak jsem zvedavej, co mi na to napisou (osobne tomu davam tak 15%, ze mi vyhovi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jaku

Já to tak měl, ale rušit ten telefon nehodlám. Jinou pevnou nemám, a už se myslím zaplatil dvěma hovory na KC, když nefungoval rozjezd internetu.

Instalace stála 1,- Kč a měsíční poplatek taky 1,- Kč, tedy tak jsem to pochopil z výpisu.

Nic jiného neplatím a teď budu rok platit tu korunu, a pak se uvidí jestli přejdu na Kredit 50.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, me sama slecna na ZC poradila tu fintu s telefonem, objednat ho za 1.- a po cca 3 mesicich zrusit. Tak jsem zvedav, jestli to tak bude.

 

No ty 3 měsíce si myslím, že nemusí projít. Ve smlouvě je, že pokud se něco co má nějakou výhodu zruší před úvazkem, musí klient doplatit slevy. Já tedy telefon vypovím až za rok. Respektive vypovím to 1 měsíc předem, protože ten měsíc je výpovědní doba. 12Kč/rok je tak málo, že to nestojí za ten risk... No a k výpovědi pravděpodobně použiji ten telefon, což bude jediný hovor, který z toho tlf. provedu...

 

Osobně bych se do téhle pakárny s tlf. nepouštěl, kdyby cena práce technika nebyla tak okatě přemrštěná zvláště, když to člověk porovná v ceníku s jinými dle mého názoru pracnějšími úkony.

 

Btw. Pro telefonování používám VoIP operátory (802 a IPVox), kterým nemusím platit nějaký nesmyslný paušál. Cenu hovoru jsem nesrovnával, ale rozdíl bude max. halířový...

  • 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní
  • Praha, Černý most I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jaku

Souhlasím s tebou, že měsíční paušál 1,- je přijatelný a souhlasím s tím, že to budu platit rok. Plus připomínám 1,- za instalaci.

Neshouhlasím s dobou po kterou se musí využívat. To jsou jen 3 měsíce. A rozdíl plateb za hovory mezi UPC a jinými VOIP je určitě větší než haléře.

Často to budou deseti haléře. Záleží co máš za operátora.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jsem se podíval na ty ceny hovorů. Pro volání na pevné linky používán 802 a tam je (s DPH) ve špičce 0,52 a mimo špičku 0,3. UPC má na pevné 1,15 a 0,58 což je sakra rozdíl (to jsem nečekal)... Pro volání na mobily používám IPVOX a ten má 1,30 po celý den oproti UPC, které má 4,91 a to už je rozdíl, který má konkurenci snad jen už u předplacených karet jednotlivých mobilních operátorů (ti mají plus mínus od 5,5 po 7)... Navíc 802 ani IPVOX nemají paušál. 802 má minimální plnění 20Kč a to protelefonuji s přehledem. Navíc UPC si cenu ještě navýší tarifikací 60+60 oproti 802, které má 20+1 a IPVOX dokonce 1+1 ... Prostě ten, kdo má tlf u UPC pro telefonování a navíc k tomu platí paušál musel nepochybně propadat z matematiky pro 2. třídy ( sčítání, odčítání a porovnávání ) nebo je mu jedno kolik za co platí ...

 

Co se týká rušení, pak máš pravdu. Ve všeobecných podmínkách je napsáno "Pokud není Minimální doba užívání určena ve smlouvě, má se za to, že činí 3 (tři) celé kalendářní měsíce." a tlf nemá u této akce stanovenu min. dobu užívání, tedy uvidím, jestli to nezruším dřív (abych na to nemusel myslet).

  • 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní
  • Praha, Černý most I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, je sice pěkné, že se dá ušetřit 650Kč objednáním telefonu Basic. Ale kolik pak bude stát zrušení toho telefonu? Předpokládám, že k tomu bude zase nutný technik...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...