February 5, 201213 yr OK, chyba je již opravena. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
February 5, 201213 yr Prima Family : 20-22.20 a pokracovani zase az 04.05 - 04.55. Opravdu, ten teletext je nejjistejsi volba stale. Pozdeji jsem si jeste vsimnul, ze na Nove v EPG nejsou pro zmenu zadna data... - - - CA modul OVA
February 11, 201213 yr Zas má EPG svůj den! Na JOJ+ jě něco jiného než vysílají, na CS filmu taky nesmysl....
February 11, 201213 yr U JOJplus nepamatuju den, kdy by bylo EPG spravne, tam je spatne vzdycky. On je spatne program i v casopisech i treba na tv.sms.cz. Asi jim vsem program spatne posilaji, takze za tohle UPC nemuze. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
February 11, 201213 yr Když pominu JOJ, tak i na ostatních je to dnes nějak pomíchané. Polovina mi hlásí, že není informace. Snad pomůže jen STB vypnout a zapnout, ale protože nahrávám, tak s tím musím počkat.
February 13, 201213 yr Hm, kampak se podělo EPG Prima family? Na DVB-T po něm není ani stopa... Prima family HD je ok. Jinak musím pochválit - názvy epizod seriálů se v poslední době začaly stěhovat do pole, které je pro ně v EPG určené místo Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
February 15, 201213 yr Já vím, že jsem děsnej šťoural ale co brání častější aktualizaci EPG? Zejména na Nova Cinema je v poslední době hit hýbat s pořady v řádu hodin (tedy nejen tam, Prima je v téhle disciplíně taky celkem dobrá) a pak se řídit pomocí EPG je leda cesta do blázince. V DVB-T ve vzduchu to takový problém není, takže snad není důvod, aby to byl problém pro UPC? Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
March 5, 201213 yr Co to zase napadalo do EPG za znaky? Já ani nevím, kde i se dvěma tečkama hledat na klávesnici a EPG na DVB-T je toho plný Neuvěřitelná kreativita... Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
March 8, 201213 yr Animax už několik dní zase nemá EPG Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
March 16, 201213 yr ČT HD na DVB-T nemá EPG schválně? Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6