Přejít na obsah

Nove stanice...


tomus

Doporučené příspěvky

Návštěvník peno

Nevím jestli na tomhle UPC něco vydělá. Tady jde primárně o dohodu mezi Šlágr TV a Sat plus, jejímž prostřednictvím se Šlágr dostal do sítě UPC. Kolik a jestli vůbec něco na tom UPC vydělá, si netroufnu odhadovat. Každopádně od Šlágru je to obejítí toho, že je UPC nechtěla/nemohla zařadit normálně. Nic víc bych v tom asi ani nehledal. Ale dobrou zprávou je, že pozice po Stilu se bude moci využít na jiný¨kanál :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Ono jde spíš o to, že starší generace ten Šlágr TV prostě sleduje, takže UPC se k tomu musí postavit čelem, pokud si chce udržet klientelu a ne ji nahánět k satelitním poskytovatelům. Ovšem kvalita je skutečně tristní, což nevyváží ani to, že se teď dá Šlágr TV u UPC sledovat i v nabídce DVB-T...

 

Mimochodem teď je na obrazovce Šlágru TV již zesnulá Eva Mária Uhríková (†51), což musí potěšit hlavně diváky pořadu Repete (vloni reprízované na STV1).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Dinkylinky

Takže Viasat Nature nebude. No neříkám, že bez něj být nemůžu, ale z toho, co si napsal bych mu určitě dal přednost /minimálně před Pohodou, MTV, Film Europe/.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník peno

Na Film Europe se docela těším, ale pokud nebude i v SD verzi, tak mě to pěkně naštve. Nehodlám si kvůli jednomu kanálu kupovat novou televizi, když ta stará ještě funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...