Přejít na obsah

oprávněná exekuce od UPC ??? varování pro všechny zákazníky


Návštěvník LaBez

Doporučené příspěvky

Návštěvník Bassmann

Svolení k inkasu ze svého účtu ve prospěch firmy jako UPC dá jenom ... (nenašel jsem vhodný eufemismus pro jeden poněkud expresivní výraz, proto jen 3 tečky)..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lumca

Lze zadat maximální limit a pak banka UPC (nebo komukoliv jinému) více peněz z účtu nedovolí inkasovat! Takže pokud mám trvalé platby např. 650 Kč, dám limit 700 Kč a mám jistotu, že je vše OK!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jaku

Kromě limitu se může hodit i nastavení frekvence.

Přeci jen je rozdíl, když povolím inkaso 700,- na platbu (tj. bez omezení - i několikrát děnně) nebo když je zadám s frekvencí třeba minimálně 21 dní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Potvrzuji. UPC je spojena s vymahačskými mafiemi.

 

Český inkasní kapitál, a.s. IČ: 27646751

Český inkasní servis, spol. s r.o. IČ: 27065162

a JUDr. Roman Majer

 

tvoří majetkově propojený účelový řetězec vymahačské mafie, která z často bagatelních pohledávek vzájemnou přefakturací služeb a právního zastupování vytváří několikanásobné částky, které potom vymáhá.

 

UPC o chování této mafie musí za ty roky vědět a vytírá si se svými zákazníky prdel. Je dokonce tak blbá, že nechápě, že i přestěhovavší zákazník může být v budoucnu opět zákazníkem. Ovšem ne po těchto zkušenostech. To by musel zešílet, dostat se opět do spárů této odporné firmy.

 

V mém případě se událo to samé: po přestěhování a telefonickém ujištění, že nemá UPC žádných pohledávek, nebyl důvod sdělovat UPC nové bydliště. A samozřejme, že UPC netelefonovala (když však chtěli nabízet nějaký nesmyslný balíček služeb to telefon znali moc dobře) ani mail nepoužili, přestože mi na něj léta posílali faktury. Mail ani telefon nepouživá ani vymačská mafie, protože by se ochudila o prodlení a další vzájemnou fakturaci vymahačských (kvazi)služeb.

Vymahačské firmy dokonce nejsou ochotny ani odpovídat na dopisy. Vše nezávazně po telefonu, takže se od nich ani nedozvíte detaily vašeho případu. Vyhamači odkazují na UPC a UPC si s vámi vytře prdel odkazem, že dluh prodali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po procteni diskuze na FB musim konstatovat, ze to je peknej hnus. Copak zijeme na Balkanu? Kvuli srotu v hodnote par korun se UPC nezdraha ruinovat lidi. A jeste jakym zpusobem. Mam na mysli zamozrejme kauzy at uz s udajne, nebo opravdu nevracenymi modemy (STB). To, ze ma nekdo nezaplacene faktury nekolik mesicu (let) je jiny pripad.

  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Udělej si svoji firmu a pak klidně můžeš dávat lidem zařízení jako pozornost. UPC je taky jenom podnikatel a těch pár korun při statisícových počtech klientů už hodí celkem dost. Vzpamatuj se člověče a kvůli jednomu omylu, za který si můžeš do jisté míry sám, pořád neplivej na UPC!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...