Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Jestli mě paměť neklame, tak v nabídce Supreme nikdy nebylo úplně všechno, např. erotické programy fungovaly až po 22. hodině, zatímco v extra balíčku jely nonstop.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Dobrý den, přeposílám vám vyjádření, které jsme dostali od kolegů z příslušného oddělení: "Smlouva s programovou společností končí v části týkající se nabídky KOMPLET. Bohužel jsme se nedohodli na pokračování za nabízených podmínek. Celý koncept nabídky KOMPLET má smysl pouze v případě, kdy programové společnosti reálně hodnotí sledovanost svých programů. Pokud nabídka platby neodpovídá poměru klientů a diváků, kteří programy aktivně sledují (k celé bázi), tak se to projeví v tlaku na úpravy koncové ceny pro klienty. Druhý úhel pohledu: rozvoj národních balíčků právě závisel na postoji ruské strany a dalších programových společností. Za standardních, na trhu uplatňovaných podmínek, není možné přidat Německý, Francouzský a další balíčky do KOMPLETu. Naopak, UPC a Vodafone vidí obrovskou příležitost v otevření nabídky všem klientům Digitální televize a platbu za aktivní uživatele. Navíc, pokud by národní balíčky mohly být doručovány via IP, bude to rozumnější řešení i z pohledu kapacity DVB-C sítě. Netěší nás stávající situace a vytažení ruských programů mimo KOMPLET, ale nebylo jiné rozumné řešení, které by akceptovaly obě strany. " ++++ - UPC

Upraveno uživatelem Pavel m

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

@Pavel m - Oni to stejně nepochopí...

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
Odesláno

Chtel jsem tedy snizit cenu o tech 99 Kc za Komplet, nekdy zacatkem tydne se mi ozvali z UPC, ze to predaji na obchodni a nekdo se mi ozve. Dneska tedy konecne volala nejaka slecna a ze se nemusim niceho bat, ze v Kompletu za ruske kanaly nebudu nic doplacet a ze mi zustane Komplet, tak, jak je (tedy i s temi ruskymi).

Ted tedy nevim, zda leva vi, co dela prava. Proc sakra ten email ohledne toho zruseni/a nebo priplaceni?

Upraveno uživatelem cvancara

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Parada, uz se nekdo ozval na FB a je zase vsechno jinak. Predpokladam, ze to tady i cte. TO JE TEDA SPOLECNOST NA BATERKY. V pondeli se ma nekdo opet ozvat.

Doufam, ze zase ta, ktera vubec nevi, co nabizi jako obchodnik a co nabizi UPC.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Mě bylo vysvětleno že ke Kompletu bude ruskej balíček zvlášt ale cena bude 0kč, a ptali se jestli to chci.......

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno

No něco podobného mi taky říkala,. že někdo za to platí a někdo ne.

Ale vzhledem k tomu, že se má zase někdo v pondělí ozvat, tak to asi bude úplně jinak.

viz. odpovedi na FB ze vcerejska:

Od ledna nebudou ruské programy součástí nabídky Komplet, ale budou pouze v balíčku Russia.

Ono s ruskými programy to bylo trochu narychlo, tak se omlouvám, že jste byl takto chybně informován 😞 Samozřejmě všichni operátoři mají přístup k těmto informacím a musí vědět o chystaných změnách.

Takze jak rikam, leva nevi co dela prava, obchodnici rikaji neco jineho, UPC rozesila jine informace, bylo to sice narychlo, ale hlavne ze veskere nabidky a seznamy v PDF byly upraveny hned.

Jak jde o penize zakaznika, to se resi okamzite.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno
  • Autor

no podle mě to dali zdarma tomu, kdo se ozval, ale nakonec se ozvalo příliš lidí tak to ponechali všem

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
  • po 2 týdnech...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague