October 27, 20205 yr Mě to přišlo taky,jsem zvědaví jestli ten program TV1000 Russkoje Kino uvolní pro všechny nebo jen pro nové zákazníky? Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha
October 27, 20205 yr Balíček zůstane,jenom tam místo 4 tv stanic bude 1 tv stanice😀 - - - - Brno-Kohoutovice
October 27, 20205 yr @kolík Pro všechny s nabídkou Komplet. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
October 27, 20205 yr No takže řeči o stěhování blíže k Ostravě se také nepotvrdily, vyřešíme to cestou nejmenšího odporu. Edited October 27, 20205 yr by cvancara - - - CA modul OVA
October 28, 20205 yr @cvancara Byla to jedna z možností, dokonce ta nejpravděpodobnější v určitou dobu. Pak se ale změnily podmínky, které do toho tzv. hodily vidle. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
November 18, 20205 yr Dnes při nabídce operátora jedné zákaznické slevy jsem projevil zájem s otázkou na ruský balíček za 99Kč měsíčně. Po chvilce zjišťování (že je zatím vše v procesu)mi bylo za zavolano zpět s možností aktivace balíčku od kdy budu chtít. Aktivoval jsem😉 Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
November 18, 20205 yr Tak si je uzij co nejvíc😆.30 listopadu jsou vyřazeny z nabidky - - - - Brno-Kohoutovice