Přejít na obsah

nové stanice


Návštěvník jardazholesovic

Doporučené příspěvky

Bohuzel o tv nabidce UPC nerozhoduje jen vedeni UPC CR, ale take centrala v Amsterodamu - viz. napr. zarazeni ceske verze Eurosportu 2.

 

Jasně, ale tady je rozdíl v tom, že česká verze Eurosportu 2 existuje, kdežto Spektrum HD je jen maďarsky a to UPC neovlivní, což pán jaksi nechce pochopit. Kdyby existovalo Spektrum HD v češtině a UPC slíbilo, že ho zařadí a nesplnilo to, taky bych na ně nadával. Když je ale chyba na straně výrobce a provozovatele stanice Spektrum, což není UPC, těžko mi pomůže stěžovat si právě u UPC, které ten kanál může pouze nabízet, nikoliv vyrábět. A zařazovat kanál, který je kompletně pouze maďarsky, je jako rozhazovat peníze z okna nebo házet hrách na zeď - naprosto zbytečné.

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jack_6428: pán jaksi nechce pochopit .... jak podlézáte? Všiml jsem si, že nemáte svůj názor, pokud nesepisujete datové toky tv programů. Ale to umíme si zjistit také! :D Vždycky jste silný za reakcemi admina. Všiml jste si toho někdy? Jste jenom kecka, protože vaše prognózy jsou většinou mimo a hloupé.

 

Z jiného soudku: http://www.parabola.cz/zpravicky/13594/ ... rmatu-169/ :o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimochodem, co by bylo, kdyby Spektrum ztratilo trh v České republice? Tolik let tento program rýžuje i z českých diváků a UPC ČR řeklo dost! Když nejste schopni nabídnout čechům Spektrum v HD a v češtině! Není tady problém české divize UPC? Tady vidím rozpor z české strany!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Jack_6428: Vy jste fakt splachovací a soustavně aktivní drbna ze žižkovského činžáku. Použiji jíž položenou otázku, co to znamená pro UPC zákazníka? Víte určitě opět ho...! A teď budete Jack_6428 koulet očima, kdo vaší zprávu potvrdí s nějakým datem se spuštěním a pak budete tvrdit, že je to pravda, že máte stejné zprávy. Proto jsem se vás minulý rok ptal, jestli pracujete v UPC, ohledně zase vámi jistého jiného programu, kde jste tvrdil dokonce datum nasazení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaslal: po, 24.1.2011, 22:07 Předmět:

Tomusi, můžu se tě na něco zeptat? Tobě chování UPC nevadí? Příjde ti na úrovni?

 

Já si připadám někdy, jako bysme koukali na kabelovku někde uprostřed ničeho a poskytoval nám ji vysmátej skřítek Emílek, co očarovává lidi, kteří jsou rádi, že ho mají, přitom sám skřítek občas neví, co dělá, protože se cítí jako po flašce tequily a po lese má rozházené všechny poznámky o tom, jak se má chovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...