Přejít na obsah

nové stanice


Návštěvník jardazholesovic

Doporučené příspěvky

at si upc toto nesmyslne pridavani strci do prdele a radeji se zameri na kvalitu vysilani - k cemu hafo programu a kvalita jak z internetu - UPC uz bezte s vasema sluzbama do PRDELE

 

Souhlasím!!! Už jenom to, že mnoho programů v síti UPC vysílá v 4:3 formátu. To jsme pořád ti češi v tílku bydlící v paneláku a spokojeni s tou širokou nic neříkající nabídkou? Ne! Už dávno ne! Mnoho lidí má plazmu a LCD a nechceme kvantitu, ale kvalitu. Promiňte, v češtině bez titulků a maďarských reklam. Apropo, proč ty maďarské reklamy, když nás čechů je o mnohem více? Náš reklamní trh je pro tv média nezajimavý? Že by v ČR reklamní management Malino udělal chybu? Už zastavte rozšiřování nabídky debilitma, jako je Russia today, brněnskýma BTV a jiných programů a začněte řešit kvalitu obrazu. Případně nasaďte programy v celé republice vedlejších států, jako to mají kabel poskytovatelé v zahraničí. Proč nemohu v Praze chytat polskou tv vedle rakouské, případně maďarské, když okolní UPC pobočky nabízejí běžně programy okolních státůí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jak signál dostanou tak ho vysílají dál .- hahaha jsi dobre zblblej - u upc uz 10 let jen lzou - drive to sice byl karneval ale jejich kvalita je pod prumerem uz od zacatku kdy jsem to s nimi zacal resit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V UPC nelžou, jen klienty neinformují pořádně včas a předem a někteří z jejich pracovníků nemají o některých věcech ponětí. To je oproti vědomému lhaní a klamání rozdíl. A to, že UPC signál vysílá dál, tak, jak ho dostane, je pravda. Mám možnost sledovat UPC Digital na PC a vidím u každého kanálu v jaké je kvalitě (rozlišení, datový tok u videa i audia). Každej kanál vysílá pochopitelně v různé kvalitě, ale kdyby UPC opravdu chtělo setřit místem, budou všechny kanály vysílat jen v rozlišení 544x576, jen 4:3, jen s datovým tokem 1500kbps, jen s jedním audiem a bez volitelných titulků. Tak to ale není, takových kanálů tam je minimum. HD kanály vysílají ve správné kvalitě (1920x1088, prostorový zvuk), většina stanic má více jazykových stop a půlka kanálů vysílá 16:9. To, jestli kanál vysílá 4:3 nebo 16:9 neovlivní UPC, ale provozovatel dané stanice - to je ti snad jasné, takže si stěžuj tam a ne UPC. Sám jsem se ptal Maliny, jestli nějak signál upravují a řekl mi, že nikoliv. Dokonce jsem psal do NGC, Spektra a Disney Channel kvůli obrazu a řekli mi, že UPC s tím nic nedělá a že vysílat 16:9 momentálně nemají v plánu. Takže promiň, ale pláčeš na špatným hrobě. A jestli ti stanice z rodiny Discovery připadají jako nesmyslné plýtvání místem a BrnoTV a HD+ ti je milejší, tak se odstěhuj do USA a ušetři nás těch keců.

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máte seťák HD s hadrem, tak teď stahuji od UPC nabízený upgrade nazvaný Inovace OTA. Snad to vyřeší problém s češtinou a se seřaďováním programů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...