Jack_6428 Odesláno 19. ledna 2011 Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 No, to je sice fajn. Ale tohle není nový kanál, ani rozšiřování nabídky. To je pouze změna šířené verze stejného kanálu za jinou (lepší). Počet stanic se tím bohužel nezmění. Je to hezká změna, ale to je tak vše. Spíš by mě zajímalo, kdy konečně přibudou HD programy. Je to tragédie. V nabídce Sky UK je 48 programů v HD a u nás je 51 programů ve formátu 4:3 UPC má registrováno alespoň 20 kanálů, tak proč je všechny nepřidají? A kde je náhrada za Motors TV? Uplynulo 19 dní a nový kanál na vyrovnání, nikoliv navýšení, počtu stanic, nikde!! To jsou fakta. To musím se vším otravovat Malinu, protože na KC nemají o ničem přehled a ani neví, jaké služby má klient předplacené? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. ledna 2011 Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 A víš proč? Protože se říká, co zahodí Skot, to zvedne Holanďan. Tak se nediv, jsou strašně spořiví a lakomí a určitě se se stanicemi hádají o setiny halíře za šířenou stanici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 20. ledna 2011 Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 A víš proč? Protože se říká, co zahodí Skot, to zvedne Holanďan. Tak se nediv, jsou strašně spořiví a lakomí a určitě se se stanicemi hádají o setiny halíře za šířenou stanici... Nejedná se zrovna o halířové částky A berte to tak že kanály přibývají ale cena se nemění. Kdyby se nehandrkovaly o ceně tak by mohla vždy naskočit vyšší cena a nebo by byly dělány extra balíčky s novými kanály. Jinak letos bychom se měli těšit na spoustu nových kanálů po kterých tu bylo několikrát voláno. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. ledna 2011 Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 když se letos budou přidávat nové tv kanály,neuvažuje se také o rozšířování v oblasti rozhlasu NE. Pan Malina mi na podzim 2010 emailem odpověděl, že nyní v digitální síti není již kapacita pro nové rozhlasové stanice. A to jsem na něm požadoval (tedy poprosil), aby pro Prahu zařadila UPC digital vysílání poslední chybějící regionální stanice ČRo Regina. (Nezaměňovat se stanicí ČRo Region, která je určená pro Středočeský kraj). Trochu mě děsí, že nejspíš rozhlasové stanice nespadají pod „must carry“, tedy veřejnoprávní ČRo. Nebo snad ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. ledna 2011 Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Vybrane rozhlasové stanice ČRo take spadají pod „must carry“. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 20. ledna 2011 Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 když se letos budou přidávat nové tv kanály,neuvažuje se také o rozšířování v oblasti rozhlasu NE. Pan Malina mi na podzim 2010 emailem odpověděl, že nyní v digitální síti není již kapacita pro nové rozhlasové stanice. A to jsem na něm požadoval (tedy poprosil), aby pro Prahu zařadila UPC digital vysílání poslední chybějící regionální stanice ČRo Regina. (Nezaměňovat se stanicí ČRo Region, která je určená pro Středočeský kraj). Trochu mě děsí, že nejspíš rozhlasové stanice nespadají pod „must carry“, tedy veřejnoprávní ČRo. Nebo snad ano? stačilo by,kdyby vyhodily všechny slovenské stanice a měli by hned místo pro rozšíření českých stanic - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 20. ledna 2011 Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Bez do dupy. Ty slovenske stanice jsou mnohdy lepsi, jak ty ceske.......stacilo, ze uz je vyhodili normalne z radii a jsou jenom na STB - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. ledna 2011 Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Vybrane rozhlasové stanice CRo take spadají pod „must carry“. tomus: Apropo, patří mezi ně stanice CRo Brno, Olomouc, nebo Plzeň? Proč v SLK balíčku jsou regionální stanice, jako Regina Bratislava, Bánská B a Košice a v CZ není příkladem CRo Brno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 21. ledna 2011 Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 A nebude to tím, že regionální stanice ČRo nevysílají nikde v digitálu a regionální staanice SRo ano. Ono dostat se pak ke zdrojovému signálu a nakoupit encodery asi není nejlevnější záležitost .... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2011 Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Nevim, koho vic namichnu, ale myslim si, ze tech sportovnich kanalu je az-az. Tak pokud nerozlišuješ míč od puku a nebo od auta / motorky., tak potom jo - pro takové je asi fuk, co v té bedně je. Já bych například zrušil NOVU a její serialy, co gumují mozky (no a co, nic se nestane - maximálně se některým lidem vrátí rozum a schopnost přemýšlet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky