Marek-26 Odesláno 13. dubna 2010 Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Hlavně se může stát že tě nevemou jako novýho zákazníka a slevu nedostaneš. MDM ti měnit nebudou pokud máš tel. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. dubna 2010 Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 > par kavek? jsem si 100% jist, ze tech tzv. kavek bude vetsina. No já teda nevím, ale vždycky když zjistím že někdo má službu od UPC, a ptám se kolik za ni platí, tak se vždycky dozvím že mají nějakou speciální slevu. Fakt je že vzorek to není nijak široký, jen 4 rodiny, ale statistika fakt 100%.. A ještě k tomu že jedni zákazníci platí druhé: To je přece naprostý nesmysl, UPC si nebude držet zákazníka na kterém prodělává, to se dělá naprosto vyjímečně jen těsně před prodejem firmy, aby se navýšil počet klientů, takže je jasné že i po 50% slevě mají slušnou marži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pavlis Odesláno 13. dubna 2010 Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 to Slamb: Dej vědět, jaks dopadl. mám internet + telefon už od dob Karnevalu a jedinou slevu jsem tenkrát dostal na telefon-neplatil jsem rok paušál ale jen provolaný čas.S přechodem na UPC a jejich nové tarify se paušál jako takový teď stejně neplatí Uvažuji o tom, že zkusím napsat výpověď na internet (telefon si nechám, Kredit 50 mě plně vyhovuje) , jestli mi dají nějakou slevu. Kdyby mě rovnou odpojili bez nějaké reakce nebo nabídky, zajímalo by mě, jestli jde obratem podat novou objednávku a budou mě brát jako nového zákazníka nebo je potřeba přihlásit na někoho jiného z rodiny? Zajímaly by mě Vase zkušenosti s eventuelním odpojením a znovuzapojením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. dubna 2010 Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 tak sem tam zavolal na změny smlouvy a dozvěděl sem se, že mám naplánovaný odpojení internetu na 1.6. což se hodí vědět... zároveň sem se dozvěděl, že internet můžu dostat po objednání online opět se slevou 50% na 4 měsíce, ale objednávka musí proběhnout až po odpojení... volal mi ještě ten týpek, se kterým sem to před několika týdny řešil, a jiná možnost neni... od něj sem se dozvěděl, že opětovný zapojení trvá tak dva až tři dny... btw byl takovej kyselej, skoro bych řek, že nas*anej mj. mi nabízel kampaň na nějakej 30 Mb/s tarif a taky řikal, že na základě mýho postupu asi budou muset upravit podmínky pro objednávání a rušení no nic... je třeba dotáhnout ten optickej net u nás v baráku do konce, u upc asi pšenka nepokvete... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 16. dubna 2010 Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 ja myslel, ze je nutne odhlasit cele UPC, aby mel clovek narok na slevu pro noveho zakaznika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 16. dubna 2010 Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 to nejsou slevy pro nový zákazníky, to sou slevy pro nový objednávky online... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 tak to rušení sem zase odvolal, když tak hezky zlevnili, a dám jim chvíli pokoj... stejně by ale někdo moh zjistit, jestli budou nějaký slevy pro dlouhodobý zákazníky od května... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 tak to rušení sem zase odvolal, když tak hezky zlevnili, a dám jim chvíli pokoj... stejně by ale někdo moh zjistit, jestli budou nějaký slevy pro dlouhodobý zákazníky od května... Jaký typ slev jako? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 jak jakej typ slev jako? ty co byly do teď... dávali 50%, teď už asi budou dávat míň, jestli vůbec nějaký... možná 25%, ale ta tisícovka je už snesitelná... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Myslím si že 999Kč za 100Mb internet je více než slušná cena. V tuhle chvíli už bych ti řekl nechceš platit litra? Změň tarif Stejně ten 100Mb ti kvůli pár stahování přes placenýho rapida a "machrování" jak máš super rychlej net je k prdu. Zatím ... Slevy pro nové zákazníky znamená nalákat nového klienta i když mu budu poskytovat služby nějakou dobu pod cenou Možná by ti vyhovovalo kdyby 100Mb byl oficiálně v ceníku za 2000Kč a každý rok si dostával 50% slevu. Což mi přijde nelogické Teď už by to chtělo jen udělat nějaký zvýhodněný balíček na Supreme + FP 100 (nebo alespoň s FP 50) Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.