Přejít na obsah

Nastavení TV Philips 32PFL5404H/12


Návštěvník Petr Masák

Doporučené příspěvky

Ted v lednu jsem koupil Philipse 40PFL5605, firmware z 18.11.2010. Ladeni v DVB-C nastaveno na CZ , modul CI ve slotu a nalazeny vsechny CH. EPG i menu v CZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ludek
5405 a 5605 jsou dvě různé generace té televize. co funguje v novější, nemusí nutně fungovat ve starší.

 

No jedna se o medely 5404 a 5604, modely jsou stejny, akorat 56 ma podsviceni LED... Ale uz jsem zjistil ze by to melo byt u techto vsech modelu OK, pokud jsou koupeny nove ,pripadne prehrane novym FW. Bohuzel informace a komuniakce s philipsem je na urovni lamparny - opravdu priserna. Info jsem nakonec ziskal od servisniho technika , ktery dela pro philips v Brne (f. AVIservis).

 

PS: anonymnímu dekuji za reakci

 

Ludek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento týden jsem pomáhal s naladěním Philipse 37PFL7605 a na nastavení CZ to nenašlo žádný program v DVB-C. Na Finsko už to bylo lepší (multiplex s HBO tam opět nebyl), ale EPG se nedá pořádně přečíst. I když to není moje, docela mě ta (ne)podpora CZ mrzí. Další pokusy budou až majiteli dorazí CA.

  • 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam 42pfl5405 a vse mi beha spravne, musel jsem ovsem zasahnout v servisnim menu a zrusit country dependent u dvb-c tuneru, navod je zde:

 

http://fredfred.net/skriker/index.php/p ... i-pro-upc/

 

Jedine, co nechapu je to, ze kdz se pokusim nahrat jakykoliv novy firmware, ztrati se mi spousta kanalu a stavajici se prehazou (misto JOJ je MTV, CT1 zmizi uplne.. a nove vyhledani jich najde sotva polovinu).

Nastesti jsem ten firmware ze zari mel a downgrade sel (i opakovane) v pohode pouzit. Pak je zase potreba zdlouhave vsechno naladit a kanaly si seradit.

 

Jo, jeste je potreba k tomu vstupu do menu mit spravny ovladac, takovy ten ovalny co je u 5405 nema tlacitko info, ja si pomohl programovacim Harmony.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, je to tak. Skončil jsem na tom, že tam není tlačítko info. Našel jsem ale jiné řešení, které jsem dřív neviděl. Při novém ladění programů jsem v jednom kroku objevil tlačítko nastavení, a při nastavení CZ tam byla možnost aktivovat DVB-C. Původně jsem to tam neviděl, protože při nastavení na Finsko tam ta položka nebyla, ale naopak tam byla možnost aktivace/deaktivace analogového tuneru. Instalace (prohledávání) programů trvala o něco (o hodně) déle, ale snad to našlo všechny programy. Některé bohužel 2x (co si pamatuju, tak určitě ČT1 a ČT2), myslel jsem jestli to není analog, ale asi ne. Zjišťovat už to nebudu - to hlavní jsem dosáhnul. Funguje to a EPG i teletext je v češtině.

 

Děkuji za snahu poradit. Tohle snad pomůže zas jiným.

  • 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po letech...

zdravim, lidi uz zacinam bejt v koncich muzu menit zemy jak chci ale stejne me to pokazdy najde jenom 49 kanalu nevim jestly delam neco spatne ?? ale proste vic jak 49 programu to nenajde :-( software jsem aktualizoval na ten posledni ale stejne nic mam PHILIPS - 37pf9731d/10 za vsechny rady budu moc vdecnej.. dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...