Návštěvník Odesláno 3. ledna 2009 Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Zkus se dohodnou o přechodné slevě za využívání služeb po dobu co ti bude snižována rychlost.Je možné že se budou všemožně vykrucovat ale domluvit se dá ledacos. Dle mého názoru máš na slevu nárok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 3. ledna 2009 Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Moje dnešní rychlost,že by už navýšili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 3. ledna 2009 Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Moje dnešní rychlost,že by už navýšili? 32135 download ? není to až nějak moc ? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník OndrejB Odesláno 3. ledna 2009 Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Professional a Extreme navyšují na 30Mbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 3. ledna 2009 Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Professional a Extreme navyšují na 30Mbit. aha, tak to jo a neni nejakej baliček DTV Standart + HBO + HD STB + Net 20Mb ? jo a kdyz mam ted Light a budou navyšovat až na 18Mbps/1,5Mbps...utáhne to modem jo? nebudu muset měnit ? mam tu černou motorolu..od doby co tarif Light existuje Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 3. ledna 2009 Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Moje dnešní rychlost,že by už navýšili? Neřekl bych, zkus jiné měření. V tvém případě se jedná o chybu Speed.io. Mám stejný problém....všude jinde měření jede správně. Classic 12M 2x měření minutu po sobě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2009 Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Bohužel já mám smůlu a nejsem sám kdo má smůlu kamarádi říkali že mají stejný problém. jako mám já Oblast Litvínov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2009 Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Nečekal bych,že zvýší rychlost o víkendu.Pokud budou zrychlovat,tak možná až příští týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fingon1 Odesláno 4. ledna 2009 Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Tak tohle jsem nameril ja vcera v 23 hodin vecer (3.1.09) - UPC Light Zadny problem nominalni rychlost. A tohle hned dalsi den dopoledne v 11 hodin :-/ Jestli tomuhle rikaji navysovani dle harmonogramu, ze cloveku co ma UPC Light za 800 kc mesicne snizi rychlost z 6 Mb/s na 3 Mb/s a z 512 kilo uploadu na 256 kilo, tak to je opravdu hnus. Jeste den dva a dam vypoved, pac tohle si za svoje penize nezaslouzim. Kdyz to nedokazi tu sit utahnout tak at si nenabiraj novy zakazniky, jinak ztrati ty svoje staly. :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 4. ledna 2009 Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 No hlavně by to chtělo ty výpovědi skutečně dávat a nejenom flamovat po fórech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky