Odesláno 12. března 2020 5 let před 2 hodinami, mpetr napsal: proto dle mne nemá cenuz dát za televizi víc jak 15 tisíc Mno ja si kupoval TV kvuli kvalite obrazu, ne kvuli blbostem jako YouTube (a uz vubec ne takovym kravinam jako Internet nebo Facebook). Takze stale povazuju tech 37k za rozumne velkou plasmu za dobre vynalozeny prachy... kdyz vidim ty neprirozeny plastikovy ksichty na jakymkoliv LCD.
Odesláno 13. března 2020 5 let @tomus nedávno byl rozhovor s Glisníkem a ten říkal, že Nova se Skylinkem to řešení už provozuje a byl si poměrně jistý, že do to letos bude dořešeno a spuštěno oficiálně. Upraveno 13. března 2020 5 let uživatelem vpa Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 13. března 2020 5 let Facebooková stránka UPC bude od 1.dubna sloučena se stránkou Vodafonu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. března 2020 5 let Ze stránek Vodafonu. Zatím to ještě nejde rozkliknout (ukazuje to chybu 410), ale aspoň nějaké základní informace o Vodafone TV. Start je už hodně blízko 🙂 Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Odesláno 18. března 2020 5 let No jsem zvedavej.Cena za pronájem,funkčnost epg a zz,vyladenost atd Upraveno 18. března 2020 5 let uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 18. března 2020 5 let Já jsem zase zvědavý, na čem tedy bude Vodafone TV fungovat. Když si najdu aplikaci na GooglePlay, píše mi, že je kompatibilní pouze s mým mobilem, s Android TV a Android boxem ne. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 18. března 2020 5 let Já doufám, že bude i aplikace na Windows 10 nebo obecně možnost přehrávání na počítači. 1000 Mb/s - Komfort Vodafone Station, 2x CA modul Brno
Odesláno 18. března 2020 5 let před 5 hodinami, Tommy Kindernay napsal: Ze stránek Vodafonu. Zatím to ještě nejde rozkliknout (ukazuje to chybu 410), ale aspoň nějaké základní informace o Vodafone TV. Start je už hodně blízko 🙂 70 HD komplet nějak málo programu ??Ted se uvadlí 85 HD . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 18. března 2020 5 let To spíš u toho kompletu zapoměli napsat ty počty kanálů. Klasik ? … 60+ TV stanic (37 HD) Komfort ? … 120 TV stanic (70 HD) Komplet ? - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 18. března 2020 5 let před 2 hodinami, stedyn napsal: Já doufám, že bude i aplikace na Windows 10 nebo obecně možnost přehrávání na počítači. Ak plati to, co pisal Vodafone DE, tak to pri sucasnej platforme Giga TV nehrozi (pricom predchadzajuca verzia Vodafone TV umoznovala multicastom prehravanie standardnym rtp protokolom).. ale uvazuje sa o tom, ak sa bude prechadzat na novu platformu (dodavatela). Super - Základní - Bratislava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.