Přejít na obsah

ludekUPC

Uživatel
  • Příspěvky

    43
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Vše od uživatele ludekUPC

  1. ludekUPC

    Nové stanice

    Sporty TV už funguje jak v BOXU tak v prohlížeči Google i na mobilu s Android OS. Čekám kdy bude upraven i seznam programů?
  2. ludekUPC

    Nové stanice

    To mluvíte o DVB-C, ale co ve Vodafone boxu?
  3. Mám dotaz k Teletextu na Vodafone Boxu. Teletext místo Č zobrazuje ú, nebo mám něco špatně nastaveno.
  4. ludekUPC

    Chyby Vodafone TV

    I když mám box, tak občas zkusím zpětné přehrávání na Vodafone TV na Google prohlížeči v PC a pokaždé u mnoha programů náhled zčerná jak se tady píše cca po posuvu o cca15 minut. Jako další problém i když to vzhledem k tomu že mám box neřeším je to že při "promítání" na TV z PC přes HDMI propojení (grafika 1050) se přehrávání zasekává např se začne točit kolečko.
  5. ludekUPC

    Chyby Vodafone TV

    CA modul sice ještě mám ale už ho nepoužívám, jak jsem dříve psal pořídil jsem si Box, ale nedaří se mi to v profilu opravit. Opravit použité příslušenství jsem snad opravil správně, ale nějak jsem v profilu smazal u TV Komfort a nevím jak to tam vrátit.
  6. ludekUPC

    Chyby Vodafone TV

    Děkuji za seznam rádií a posílám obr odkud jsem čerpal seznamy programů, doufám že ty nesrovnalosti nejsou moje překlepy.
  7. ludekUPC

    Chyby Vodafone TV

    Je někde správný a aktuální seznam programů Vodafone.TV. Ten stažený ze stránek Vodafone má několik chybných resp nepřesných údajů. Je někde ke stažení přehled radio programů ve Vodafone TV tj programů s čísly od 300.
  8. ludekUPC

    Chyby Vodafone TV

    Pořídil jsem si Vodafone TV box a tak mám dva dotazy. Zdá se mi, že v pohotovostním stavu box troch hřeje, není nějaké nastavení na zlepšení. Včera v noci jsem zkušebně projížděl programy a nešel mi spustit program, měl totiž označení 18+, nevím kde to omezení zrušit.
  9. Program Prima Krimi a ještě mnoho dalších programů (asi ze stejného MUX) už druhý den v informacích ukazuje čas o 1 hodinu vyšší. Jiné programy např ČT ukazují správný čas.
  10. Psal jsem že to bylo někdy a pomohla změna jazyka zvuku resp kanálů (l, R, Stereo nebo co to daný program nabídnul. Uvádím to jako nápad na problémy se zvukem.
  11. Jednou jsem měl podobný problém (TV s CA kartou) zvuk jako dvojitý (ozvěna) a stačilo změnit kanál zvuku.
  12. ludekUPC

    EPG

    Doufám, že se změní i noční EPG, kdy mnoho programů už "nevysílá/závěr programu" a EPG nabízí poslední program nebo úplně zcestnou nabídku.
  13. Za těch posledních 14 dní jsem byl ve skutečnosti třikrát odhlášen, ale podle info z prodejny Vodafone, se to stane nějakou aktualizací mobilu. Děkuji za odpovědi, ale už to považujte za vyřešené.
  14. ludekUPC

    Soundbar

    Soundbar jsem nezkoušel, ale s kamarády seniory řešíme např. problém srozumitelnosti dialogů ve filmech. Osobní zkušenost je ta, že bohužel kvalita zvuku většiny programů (a to i třeba zpráv ze studia) je strašná (zahuhňané, zvuk bez výšek jako přes deku) a protože reprodukce z TV příjimače je také zoufalá, připojil jsem přes Onkyo receiver třípásmové repro. Bohužel zlepšení zvuku se mi zdálo u méně než 10% filmů, co že je velmi málo pro stálé používání, samozřejmě největší zlepšení je v oblasti basů ale v oblasti výšek nic moc. Vyzkoušejte soundbar v prodejně pokud Vám to umožní a pak se rozhodněte.
  15. Vodafone TV mi sice v Chromecastu 4 fungovala, ale byla to verze jako do prohlížeče tzn nedali se řadit programy, nebo jsem něco udělal spatně? V mobilu mi funguje ta správná verze, tak ji používám a tu v Chromecastu jsem smazal.
  16. Je možné ponechat přihlášení Vodafone TV v mobilu stále i když je používán jen občas?
  17. Teď jsem to zkusil na Chrome a otevřel jsem Vodafone TV aniž bych nyní cokoliv mazal.
  18. Na prohlížeči EDGE se mi to podařilo spustit Na Chrome to nejde stejně jako všem, nebo to někomu jde?????
  19. 5. května byl v baráku nějaký problém a 2 hodiny nešel Internet ani TV, Vodafon na závadě (nevím jaké) pracoval, tak uvidím jestli to je už v pořádku a nebo závada byla naprosto o něčem jiném.
  20. Naprosto shodný problém a to ve večerních hodinách, nahodilé zadrhnutí zvuku, někdy i kostičkování. Jednalo se o programy z MUXU frekvence 562 MHz. Problém opravdu nahodilý někdy po 10 až 20 minutách jindy jsem nic nezaznamenal, záleží ale na tom zda tyto programy a jak často večer poslouchám.
  21. ludekUPC

    vtipný graf útraty

    Tenhle graf mám taky podobný a přitom platím cca polovinu. I na FA jsou uvedené podivné hodnoty.
  22. V nastavení je jen skrýt prémiové kanály a to nic neudělá a potom je v nastavení rodičovský zámek, ale ten mi nabízí jen ty moje programy, tak nevím jak na to?
  23. Pořídil jsem si multimediální centrum Mascom MCA 102 a povedlo se mi Vodafone TV instalovat, zatím jsem nezkoušel přehrát něco zpětně. Je to složité na obsluhu, programy totiž nejdou seřadit a mám tam i programy, které nemám zaplaceny v mém tarifu Komfort.
  24. Takže budu muset čekat až aplikaci Vodafone TV připraví i pro webOS, je to tak?
  25. Na 8 let staré TV od LG se mi sice přes prohlížeč podařilo najít aplikaci Vodafone TV, ale TV hned oznámila něco ve smyslu že to nejde, asi je to stará TV resp starý SW.
×
×
  • Vytvořit...