Odesláno 23. března23. břez Fungují programy ČT v DVB-C a nebo je výpadek. Nefunguje mi ani jeden program z nabídky ČT, ostatní jedou. Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno 23. března23. břez Fungují. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 23. března23. břez U mě také nefungují. Kostičkují až hrůza. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 23. března23. břez Autor U mě už funguje, ale ještě 2× vypadli. Teď zatím drží. Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno 23. března23. břez Doufejme, že to bude už v cajku. Na furt. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 24. března24. břez Večer, zhruba ve 23:44 byl Minecraft i na jiných kanálech, až to chcíplo na nějakou dobu úplně - v TV pouze hláška Signál nenalezen. - - - CA modul OVA
Odesláno 24. března24. břez Kostičkují (problém SIM karty T-mobile) a ČT 24 velký problém, občas hláška není signál. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 24. března24. břez Kanál ČT24 běží přes internet, takže tam budeš mít nějaký problém, pokud si ještě nevyřešil ten nedávný, s mobilním signálem od T-Mobile to ale nebude souviset. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. března24. břez Autor ČT 24 nefungovalo ani na CA modulu a tam přes net nejede. Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno 24. března24. břez To uz CT reaguje na vladni plan zruseni koncesionarskych poplatku. Asi takhle to pak bude vypadat...:-) Super BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.