March 23Mar 23 Fungují programy ČT v DVB-C a nebo je výpadek. Nefunguje mi ani jeden program z nabídky ČT, ostatní jedou. Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
March 23Mar 23 U mě také nefungují. Kostičkují až hrůza. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
March 23Mar 23 Author U mě už funguje, ale ještě 2× vypadli. Teď zatím drží. Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
March 23Mar 23 Doufejme, že to bude už v cajku. Na furt. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
March 24Mar 24 Večer, zhruba ve 23:44 byl Minecraft i na jiných kanálech, až to chcíplo na nějakou dobu úplně - v TV pouze hláška Signál nenalezen. - - - CA modul OVA
March 24Mar 24 Kostičkují (problém SIM karty T-mobile) a ČT 24 velký problém, občas hláška není signál. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
March 24Mar 24 Kanál ČT24 běží přes internet, takže tam budeš mít nějaký problém, pokud si ještě nevyřešil ten nedávný, s mobilním signálem od T-Mobile to ale nebude souviset. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
March 24Mar 24 Author ČT 24 nefungovalo ani na CA modulu a tam přes net nejede. Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
March 24Mar 24 To uz CT reaguje na vladni plan zruseni koncesionarskych poplatku. Asi takhle to pak bude vypadat...:-) Super BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha