Přejít na obsah

ludekUPC

Uživatel
  • Příspěvky

    63
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Vše od uživatele ludekUPC

  1. ludekUPC

    Chyby Vodafone TV

    Jenom pro zajímavost uvádím vytížení PC pokud přehraji testovací video DTS X (4k video na TV LG a 8 kanálů audio přes rec ONKYO).
  2. ludekUPC

    Chyby Vodafone TV

    Zkusil jsem správce úloh a ukázalo se toto (Vodafofone TV přes Google, program ČT sport), je to v pořádku?
  3. ludekUPC

    přehled programů

    Stále nejsou v přehledu Vodafone TV uvedeny programy (mám je v boxu): CCTV 4 HD prog.č. 183 a CGTN Documentary HD prog.č. 184. Také není opravena pozice programu TV1000 Russkoje Kino č. prog. 186.
  4. ludekUPC

    přehled programů

    Uběhl měsíc a ve frekvenčním přehledu DVB-C (pro kartu) se nic nezměnilo, viz mé předchozí příspěvky. Také přehled programů VTV se nezměnil (až na obsazení 20 pozice ).
  5. ludekUPC

    Nové stanice

    762 MHz kabelovka DVB-C. Dřív tam byla rezerva HD.
  6. ludekUPC

    přehled programů

    Ve frekvenčním přehledu mimo přidání přiřazení balíčků se jinak nic nezměnilo (viz 10.6. můj příspěvek). Také v Přehledu programů Vodafone TV je stále spousta chyb.
  7. ludekUPC

    přehled programů

    Musím upřesnit, že kromě přiřazení k balíčkům obsahuje přehled mnoho chyb: 2 již vyřazené programy (rezervy v 770 MHz) 4 chybné názvy programů (na pozic 36 je program TV1000 ...., na pozic 74 je program Nikldeon Ukraine...., na pozicích 189 a 193 chybí doplnit rezerva) 2 programy chybí v přehledu (TV Noe HD a Euronews DE) 7 rezervních programů chybí v přehledu
  8. ludekUPC

    přehled programů

    Ano myslím přehled programů jednak pro BOX a také pro TV DVB-C s CA modulem. Vodafone TV v BOXU i v prohlížeči a mobilu, už změny čísel programů proběhly, ale ne v přehledu na Internetu.
  9. Zajímalo by mě, kdy budou opraveny: přehled programů a frekvenční přehled (pro CA moduly).
  10. ludekUPC

    Chyby Vodafone TV

    Já jsem takto jen sondoval, jaké zkušenosti máte zejména s přehráváním videí s větším datovým tokem a sledováním Vodafone.TV v souvislosti s kvalitou procesoru v PC.
  11. ludekUPC

    Chyby Vodafone TV

    Potřebuji poradit. Mám starší PC s W10. Vodafone TV přes prohlížeč (Google) se občas zasekne s točícím kolečkem, i když je to na kratičkou chvíli opakuje se to několikrát do hodiny. Uvažuji o přechodu na W11 (nutná výměna základní desky a procesoru), proto se ptám jaký procesor mám zvolit (musí to být z řady i7 nebo stačí i z nižší řady).
  12. V poslední FA bylo jen upozornění že proběhne změna tarifů. Tak jsem jim psal a pak volal a Vodafone mi nabídl tato balíčky se slevami, asi obvyklé slevy pokud mám i jejich Internet.
  13. V boxu vše proběhlo samo (jen jsem musel NS5,6 vhodně přesunout), zato v TV-LG s CA modulem jsem musel napřed veškerým tzv rezervním programům zrušit jejich "přeskočení" teprve potom se objevilo NS5 a NS6.
  14. Místo původního Komfortu mám tyto balíčky, v příloze uváděné ceny jsou bez DPH.
  15. Já jsem (původní Komfort) už nabídku dostal, ale zdražení je výrazné!!!!! Ještě ale přesně nevím jestli vůbec a jaká je případná sleva na Internet. Jenom dodám info že pro TV programy je zhoršení původních slev cca dvojnásobné!!!!
  16. Na programu Paramount Network je zvuk jakoby dvojitý nebo s echem. Pokud se zvolí druhá zvuková stopa je zvuk v pořádku, ale ta špatná stopa naskakuje automaticky při opětovném přepnutí na tento program. Jedná se o TV LG a DVB-C s CA, na boxu tento problém nepozoruji.
  17. ludekUPC

    Špatný čas na DVB-C

    Potvrzuji správný čas na DVB-C (LG TV s CA modulem).
  18. ludekUPC

    Špatný čas na DVB-C

    Takto to mám také.
  19. ludekUPC

    Špatný čas na DVB-C

    v DVB-C s kartou CA.
  20. Zajímalo by mě kdy opraví čas na DVB-C, na Vodafone TV boxu je čas správný.
  21. ludekUPC

    Nové stanice

    Sporty TV už funguje jak v BOXU tak v prohlížeči Google i na mobilu s Android OS. Čekám kdy bude upraven i seznam programů?
  22. ludekUPC

    Nové stanice

    To mluvíte o DVB-C, ale co ve Vodafone boxu?
  23. Mám dotaz k Teletextu na Vodafone Boxu. Teletext místo Č zobrazuje ú, nebo mám něco špatně nastaveno.
  24. ludekUPC

    Chyby Vodafone TV

    I když mám box, tak občas zkusím zpětné přehrávání na Vodafone TV na Google prohlížeči v PC a pokaždé u mnoha programů náhled zčerná jak se tady píše cca po posuvu o cca15 minut. Jako další problém i když to vzhledem k tomu že mám box neřeším je to že při "promítání" na TV z PC přes HDMI propojení (grafika 1050) se přehrávání zasekává např se začne točit kolečko.
  25. ludekUPC

    Chyby Vodafone TV

    CA modul sice ještě mám ale už ho nepoužívám, jak jsem dříve psal pořídil jsem si Box, ale nedaří se mi to v profilu opravit. Opravit použité příslušenství jsem snad opravil správně, ale nějak jsem v profilu smazal u TV Komfort a nevím jak to tam vrátit.
×
×
  • Vytvořit...