Přejít na obsah

pan Novak

Uživatel
  • Příspěvky

    81
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Vše od uživatele pan Novak

  1. Potvrzuji, v lokalite(cvancara + ja)) a stimto poskytovatelem problem nebyl...
  2. pan Novak

    Nové stanice

    Mohli by si ti kteri to nemohou vydrzet a s dolfikem maj potrebu se dohadovat o nicem zalozit vlastni thread ? Propana, vzdyt mu nechte tu ideu, ze je (nejen)zde ... Diky. Edit: -jeste mne napada zkusit apelovat na nej samotneho. Vzdyt myslim, ze tve napady a reseni jsou koilkrat fajn, opravdu by neslo mit trochu sebereflexe a neco si uz odpustit? A antoz sem optimist tak dle znameho tak... "No aspon jsem to zkusil" ... ))
  3. Skoda ze se netyka DVB-C , nebo ? -ohlaseni... Edit: Jeste je tam i toto... Pro rychlé řešení nahlášených případů je vhodné poskytnout tyto další údaje: - adresu výskytu rušení (pokud je jiná), - druh rušeného příjmu (televize nebo jiná služba), - rušené programy (nebo kanály, vysílače, atd.), - druh přijímací antény (individuální venkovní, event. použití zesilovače, pokojová, společná, TKR, atd.), - popis projevu rušení, - začátek rušení, časový výskyt rušení, - případná další sdělení.
  4. Jeste mne napadla takova blbost(technicky...) ale zkus to ladeni udelat v dobe kdy se sichr vysila vsude neco jineho tzn. zitra v 18:00 zpravy regionu.
  5. Zkusils i zmenit parametry rucne?
  6. Nechtelo se mi do toho bo sem vedel ze si rozhodim poradi(samsung...)), ale rek sem si, ze jo at si to zopakuju... Takze ted na 730MHz dano rucni ladeni a naslo se celkem 9. A ano nemel sem ty posledni 2 nove regiony cechy. Precislovano zmeneno poradi.... OVA tedy ok. (5obv.)
  7. Zde je problem, pravdepodobne diky "vlastnimu" pristupu k podpore obecne(vyvoj., sw, hw, ) Na totez jsem poukazal uz nekolikrat treba zde... Nebo zde -kde byl pokus od @Marek-26o obhajobu vf , ale vlastni seznam veskery zadny, kdyz ten kdo mluvi za vf napise NEMAME tak bud jen dojem , ze seznam existuje vytvari at to nevypada blbe nebo lze,nebo se za nej stydi... "" V 19. 6. 2022 v 20:42, Ondra - Vodafone napsal: @Josef Hezký večer, konkrétně tento box mezi podporovanými vypsaný nemáme. "" ""Videl nekdo ten vypsany seznam podporovanych ? "" -odpoved zadna... Tak pokud se nekde objevi "mezi podporovanymi vypsany nemame" proc ten souhrn podporovanych nezverejni ? Nezbyva nez uverit pravdepodobnemu vysvetleni, ze seznam by byl jen neaktualni a na ostudu...
  8. Ok, takze ten manual nakonec zabrall str.184... Super!
  9. pan Novak

    CA moduly

    Čo bolo to bolo, terazky tu vladne vodafon... (-a vidno ako.)
  10. Tady na str technisatu mas manual kde je popis jak... Nebo zkus jestli se s timto uz nepral nekdo jiny, ja zde na tomto foru pro svuj(jiny) technisat odpovedi nasel....
  11. Na alze v poradne toto kdysi padlo s timto... Vážení, bude v tomto přístroji fungovat karta UPC? - Zákazník, 02. 10. 2018, 1 odpověď Odpovědět - Mě v tom karta již několik měsíců funguje bez problémů. Zákazník 10. 10. 2018
  12. Presli na petiletky, takze az v te dalsi...
  13. pan Novak

    Přechod na Vodafone TV

    Vono je jich vicero -je mezi temito? popr. sem hod ten konkretni. Mohl by se hodit i jinym zajemcum jenz stale trpi zde u tohoto poskytovatele... A piste problemy dal a dal , bavi mne to cist..))
  14. pan Novak

    Chyby Vodafone TV

    Mne tp pripada,ze testuji na reprezentativnim vzorku zdejsich co to stale pouzivaji, kolik snese cz platici zakaznik. Pak jim to staci vydelit deseti a tuto latku nasadi korporatne vsude okolo. A jak psano vyse... nebyt CA modulu tak maj taky o nejake ty zakazniky mene.
  15. Za dlouho, jeste se slavi ze chodi samsung.
  16. pan Novak

    Zpětné zhlédnutí

    Diky za snahu o reakci, ale zde se resi zasadnejsi ↑↑↑ problem... -nejake vyjadreni k tomuto bude?
  17. pan Novak

    Zpětné zhlédnutí

    A jake stanovisko k tomuto vyda/al vodafone -potazmo univerzalni odpovidac ↓↓↓ ... (mysleno treba i zpetne obecne...) -skutecne nejake kroky nebudou? (vanoce za "chvili" takze bude hur pro vicero) . .
  18. pan Novak

    Zpětné zhlédnutí

    Ale na to se prece neptam. Ondra pise "...tento na seznamu nemame..." -tzn. ze maj asi nejaky interni a ten by mne bejt zverejnenej/(dostupny)...
  19. pan Novak

    Zpětné zhlédnutí

    Za mne otazka spise zni : Co je zde jinak nez u ostatnich poskytovatelu? -chybove hlasky tam kde jsou podminky splneny, -neustale dilci vypadky funkcnosti -co jej vedlo k implementaci takovehoto druhu zpetneho shlednuti u primy kdyz jinde lepe a v ramci pravidel -proc nejde neco dlohodobe vyresit(treba vf samoobsluha a pocet zarizeni 0) -nepruznost pri vytvareni apk pro ruzna TV prostredi ale i OS (a nasledne navazujici problemy) -jak jen to ti mali provideri delaj ze fungujou.. - Dalsi polozky necht si dosadi kazdy sam dle vlastnich problemu... Jako samozrejme vsude je neco, ale proc zde se tak kumuluje? + jinde se resi rychleji... +jeste jeden priklad: jak je mozne napsat -Toto zarizeni neni v seznamu podporovanych... a po dotazu na seznam se mlci , max seznam prostredi kde je funkcnost podporovana coz ale nejde o zadnej seznam, tak budto seznam je a tento konkretni model zde uvedenej neni , nebo se to sype dle potreby pokud kus pozadavky plni a presto... Tak nevim, existuje takovej jmenovitej seznam modelu, videl nekdo? ...jsem zapomnel, ze pozdeji uz nelze edit. Doplnim tedy takto: -jde mne o toto.... . . -kam tedy kouknout na podporovane? (-aha spojeni dvou po sobe prispevku od jednoho probehne samo)
  20. pan Novak

    WV1863

    Ano, nekterym staci i leporelo ...
  21. Koukam, ze utekl tyden a dal neresis... -znamena to, ze uz vse ok?
  22. A nezkousels zadat manualne frekvenci ktera je avizovana od Vodafonu? Chova se to stejne? Nebo na te manualne zadane nechytnes signal vubec?
  23. ...důsledně vymazali jakoukoliv zmínku o maximálním počtu čtyř souběžných streamů 🙂 Falšování historie máme asi v genech 🙂 Tak to nestras, to abych si udelal PrtSc -do budoucna. -No snad to nenapadne postupne i ostatni pro nejake objektivni duvody. A rekli ti proc ne vice? Zatim normalne uvadi muj .. "Sledujte TV na své chytré televizi a až na 4 netelevizních zařízeních." Zkusil sem a ok. Dokonce jsem zkusil soubezne novu/primu a v poho, u nekoho jsem zahled ze tyto kanaly max dva ale ostatnim to neplati.
×
×
  • Vytvořit...