pmalecek Posted September 16 Share Posted September 16 Ahoj, Update iOS 18 je venku, tak se chci zeptat, jak to vypadá s RCS zprávami. V rámci betaverzí možnost nebyla, v ostré verzi zatím taky není. Zkoušeno pro Vodafone a O2. Netušíte, jestli vůbec bude? Na kom toto vlastně záleží? Na operátorech, nebo na Apple? Nebo na obou? 1 Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
peebee Posted September 17 Share Posted September 17 Také by mě to zajímalo, v nastavení vidím, že RCS není ze strany Vodafone na iOS podporováno. Quote - Red Maxi - - Ostrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted September 17 Author Share Posted September 17 Mě se možnost aktivace RCS ani neukazuje :)) 1 Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
peebee Posted September 17 Share Posted September 17 Aktivovat se musí v nastavení zpráv, ale zároveň musí jít vidět podpora i v Settings -> General -> About -> zmáčknou carrier. VIdím tam pouze Voice & SMS. RCS chybí. Zdroj: https://9to5mac.com/2024/06/29/check-for-rcs-support-ios-18/ 1 Quote - Red Maxi - - Ostrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted September 17 Author Share Posted September 17 Jo, tohle vím. Mám tedy telefon v češtině, ale RCS najdu jen tak, že vlezu do nastavení, vyhledám výraz RCS, přesměruje mě to do nastavení zpráv a tam už žádná zmínka není. Čili bude asi až ve chvíli, kdy bude RCS dostupné. O2 a Vodafone nic. 1 Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted September 18 Help center Share Posted September 18 @pmalecekPěkné ráno, zavedení této nové funkce pro zařízení Apple aktuálně vyhodnocujeme, konkrétní termín tak k dispozici nemáme. 1 Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted September 18 Share Posted September 18 Vážený Vodafone, řeknu vám tajemství. Apple má beta program, kde jsou nové funkce testovat a vyhodnocovat před oficiálním uvedením 😉 omlouvám se za malé rýpnutí. Jinak já za sebe o RCS nestojím. Všem s Androidem to vypínám. Dělá to jen potíže. Jak někteří nemají data a používají jen WiFi atd. Opravuji tím problém, že jim nechodí SMS na některá čísla atd. 1 Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted September 18 Author Share Posted September 18 @MSwampNaprosto chápu a rozumím, dělám to stejně. Ale třeba u dětí, kde vím, že mají neomezená data (i kdyby nižší rychlostí) to nechávám zapnuté, protože doplácet za MMSky mě nebaví a občas prostě omylem pošlou fotku přes MMS místo třeba WA. RCS tohle řeší, ale dokud mám iOS bez podpory RCS ze strany operátora, tak to není řešením. A kupovat jim iPhony zatím nehodlám, na to mají ještě spoustu času. @Veronika - Vodafoneděkuji, už aby to bylo 🙂 Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted September 18 Share Posted September 18 @MSwampvyhodnocujeme znamená, že se přemýšlí, zda do toho investovat a nasadit to. 1 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirra_cze Posted September 18 Share Posted September 18 2 hours ago, Veronika - Vodafone said: @pmalecekPěkné ráno, zavedení této nové funkce pro zařízení Apple aktuálně vyhodnocujeme, konkrétní termín tak k dispozici nemáme. Doufám, že to budete vyhodnocovat rychleji, než podporu pro cellular Apple Watch. 1 Quote - Super - - Želechovice n. Dř. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by kautskym,
Aktuální stav
Recommended by Ondra - Vodafone
2 reactions
Go to this post