namec Odesláno 19. června 2019 Sdílet Odesláno 19. června 2019 Tak až to nebudou podmínovat za těch 599 kč 4 sim kartami a internetem na doma,kde výsledná cena je nakonec 2795kč,tak ta nabídka je celkem o ničem.Až to umožní zákazníkum za tu cenu pro 1 sim kartu bez internetu na doma,tak jim lidi urvou ruce. 1 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. června 2019 Sdílet Odesláno 19. června 2019 před 13 minutami, Honza333 napsal: tobě se to zdá normální ????? nesrovnávej co bylo ...... taky se telefonovalo za 15kč za minutu a dneska je to taky posun k lepšímu..... kde maj datovou kartu ???? já nejsem zákazník Vodafonu já od nich nic nemám tak co mi nabídnou za normální cenu????? já nechci 2 nebo 4 karty a jak si přišel na 600kč za neomezený data a volání ??????? máš internet 500 a tv komplet, že zrovna teď ještě nejsi branej jako zákazník vodafonu, to neznamená, že jim nebudeš za pár měsíců 😄 4 karty sou ten nejmenší problém, kdybych se poptal v okruhu rodiny nebo známejch, tak neni problém 3 neomezený karty za 600 měsíčně udat čistě datová karta je asi zbytečná, sms a volání v tý ceně žádnou zásadní změnu nejspíš neudělá Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 19. června 2019 Sdílet Odesláno 19. června 2019 (upraveno) to máš pravdu tak já si mám jít schánět někoho z rodiny aby jsme měli 4 karty co to meleš.........tak až si pujdeš koupit kilo brambor tak si sežen rodinu a kup si jich vagon taky dostaneš slevu .....ale pokud budu branej jako zákazník Vodafonu tak s mým netem a televizí je pro mě nabídka jedna karta neomezený net a volání za 300kč to je nabídka a ne tohle ........doufám že se mnou někdo souhlasí ..........................ty jseš jako v tý reklamě v tv když si prej u nich vemeš půjčku tak dostaneš nafukovací vak Upraveno 19. června 2019 uživatelem Honza333 1 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. června 2019 Sdílet Odesláno 19. června 2019 no tak pokud nemáš žádnou rodinu nebo známý, tak to samozřejmě problém je, já to beru z pohledu průměrný rodiny, takže manžel, manželka, klidně dvě děti, nějaký známý, to se rozdá hned a neni potřeba nikoho hledat Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 19. června 2019 Sdílet Odesláno 19. června 2019 já nebudu nikomu dělat prodejce .....a ještě k tomu zadarmo.... Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 19. června 2019 Sdílet Odesláno 19. června 2019 (upraveno) Slamb - ne každá soukromá osoba potřebuje neomezená data s neomezeným tarifem (rychlostně přiškrcená a omezená dalšími kikotskými podmínkami). Možná že pro uživatele skutečně s neomezenými potřebami se to vyplatí. Já čekám na variantu, bližší mým představám. Jinak mi to přijde, že nám statečně kálí na hlavu a my si k tomu výskáme, jak nás to hezky hřeje. Operátoři jsou parchanti, my bychom v tomto smyslu měli být větší. Ne jim za tu bídu tleskat. Jsme rodina s jednou služební kartou a dali bychom dohromady cca 7 privátních karet, z toho 3 - 4 s potřebou dat. Ale ne za ty prachy. Ty se mají utápět v zájmových činnostech, což u nás není ani telefonování, ani datování v mobilu. Upraveno 19. června 2019 uživatelem sodekcz Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 19. června 2019 Sdílet Odesláno 19. června 2019 (upraveno) souhlas pokud si dobře pamatuju tak v tv proběhla reportáž že na některých obecních uřadech maj nabídky typu neomezený volání +20gb za 120kč i pro členy rodiny ,možno mít 4karty .....no asi nepracuju na správným místě Upraveno 19. června 2019 uživatelem Honza333 1 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. června 2019 Sdílet Odesláno 19. června 2019 parchanti to sou nepochybně a určitě by to šlo i za míň, ale pro začátek to neni špatný dost bude záležet na tom, jak se upraví nabídka po sloučení s upc, až bude na větším území dostupnej rychlejší domácí internet, zatim se to hodí jenom tomu, kdo skutečně chce neomezenej mobilní tarif a nevadí mu si připlácet ještě 400 za nějaký šnečí dsl ale aktuálně 600 za kompletně neomezeno v porovnání se 777 korunama za 7 GB je jednoznačně posun k lepšímu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 19. června 2019 Sdílet Odesláno 19. června 2019 (upraveno) Není špatný - pro začátek do diskuze ano, ale na jako hotové řešení pro veřejnost:) Možná jsme v naší rodině šáhlí, ale nikdo neomezené podmínky pro soukromé použití nepotřebuje. Kolik je takových lidí, co skutečně potřebují soukromě neomezeně telefonovat a datovat? Upraveno 19. června 2019 uživatelem sodekcz Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 19. června 2019 Sdílet Odesláno 19. června 2019 posun to je máš pravdu, ale korektní nabídka to není - nabídka snad je jedna karta a potom na další slevy, se mnou se nechtěj ani bavit když chci jednu kartu Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.