Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
:D :D :D
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Je fakt ze kvalita videa by mohla byt lepsi, kdyz to srovnam treba s iVysilanim od Ceske televize, tak je to na tabletu docela mazanice.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Dobrý večer. Mohl by mi prosím někdo poradit se spuštěním Horizon Go? Mám nainstalováno u Samsung galaxy S2 a vše je ok. Na PC se po spuštění, přihlášení a odkliknutí programu ca na 2 sek. objeví kolečko s načítáním, ale přehrávání programu se nespustí a zůstane jen černá obrazovka. Silverlight mám nainstalovaný a nastaveno povolené stahování i oprávnění. Prohlížeč mám chrome. Děkuji

Odesláno

Zvýšit kvalitu obrazu by to chtělo, též bych ještě byl rád kdyby tam přidali Viasaty History a Explore.Možná by stálo za uvážení i vysílání v HD když podle nedávného průzkumu 90% uživatelů používá Horizon přes wi-fi připojení.

Odesláno

Ted se divam na stranky vyrobce http://www.androidpit.com/app/com.lgi.orionandroid , na oprave pro Android 5.x usilovne pracuje, ale co mne zaujalo, je tento text:

- Note: The customers in Switzerland currently cannot set recordings.

tzn. jinde by melo fungovat i nahravani..?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Tam kde už jsou služby horizon, tak asi ano :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Stejný problém, nic nefunguje - došlo k chybě. Na pracovním ntb vše ok.... :|

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dobrý den. Mám problém s Horizon GO, po otevřením aplikace jak v iPadu, tak na PC, se mi zobrazí jen pár programů (Spektrum,Animal Planet, TV Paprika, Spektrum Home, CBS reality, National Geographic Chanel, Discovery a TLC)(a normálně fungují) Jiné ne. Ani nejdou nijak přidat a rodičovský zámek také nemám. V aplikaci nakonec mi šli programy přidat ale když jej chci spustit tak napíše: video nelze přehrát chyba 242. Ale v PC nejdou ani přidat. Jen když se odlásím, tak jsou vidět všechny programy. Dám přehrát. Chce to po mě přihlášení,(úspěšně se přihlásím) poté v tom samém tlačítku naskočí upgrade - po tom co jej zmáčknu mě to převede na ?maďarské? stránky UPC a to je vše. Kdyby někdo věděl díky za pomoc. PS už jednou mi to tak udělalo, ale po několika hodinách bylo vše OK. Teď je to již celý víkend takto.

Odesláno

V pátek a včera jsem měl stejný problém, včera večer jsem napsal na technickou podporu a za cca hodinu mi to jelo.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague