Odesláno 21. prosince 2018 6 let Otázkou je, jakou přesně nabídku máte. Nejlépe to je vidět v Moje UPC a na faktuře. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. prosince 2018 6 let Mám tohle Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 21. prosince 2018 6 let Ve vyúčtování nemáš uvedenou službu Horizon Go, já jí tam mám za cenu 0 Kč, zkus zavolat na klientskou linku a pořešit to tam s nimi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. prosince 2018 6 let Máš starší kombinaci služeb. Je třeba udělat změnu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. prosince 2018 6 let Má někdo nějaké info k verzi Horizon Go, která v Safari nevyžaduje Silverlight? Normální support nic kloudného neví. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 26. prosince 2018 6 let Ahoj, má služba Horizon Go, nějaké omezení? Jde mi o to, že u některých programů (které normálně mám předplacené) mohu v Horizon Go využívat zpětné shlédnutí a u některých ne...
Odesláno 27. prosince 2018 6 let Není to ani tak omezení, jako vlastnost. Ne každý kanál má zpětné shlédnutí a ne každý kanál je v Horizon Go. Naopak jsou v Horizon Go některé bonusové kanály. Více zde: https://www.upc.cz/pdf/pece-o-zakazniky/dokumenty/Cenik_Digital.pdf Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. prosince 2018 6 let A které jsou ty bonusové kanály v Horizon GO a nejsou v DVB-C? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 28. prosince 2018 6 let TV Polar to je bonus ,protože má vysílat jenom na Moravě.😂 Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 29. prosince 2018 6 let Pro některé z vás co chcou použít aspoň telefoni aplikaci Horizon go na android tv OS a tedy vás trápí otáčení obrazu nebo teprve jak tam tu aplikaci vůbec dostat zde je recenze návod ale nutno používat myš !!!
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.