Odesláno 30. října 2017 7 let Edge v Xbox One ve verzi 15 neumí oproti Edge ve verzi 16 pro desktopy tyto HTML5 funkce: Video codecs WebM with VP8 support & WebM with VP9 support a nebo to bude úplně něčím jiným. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. října 2017 7 let Me napriklad nehraji videa HorizonGo v prohlizeci maxthon 5.x.x ve Win10. V Edge bez problemu. Maxthon je postaven na jadru IE a ve starsich verzich to fungovalo. Prisel jsem na to, jak Maxthon 5 donutit HorizonGo prehravat. V menu Vyvojarske nastroje vynutit pouzivat jadro IE10 namisto IE11(nativne). Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 8. listopadu 2017 7 let Prima, v te nove verzi se nezobrazuje prihlasovaci dialog v Opere. Az doted jsem ji uspesne pouzival :-( - - - CA modul OVA
Odesláno 8. listopadu 2017 7 let Nový design vypadá dobře, má to jen jednu malou chybičku - nejde se mi přihlásit. "Neplatné uživatelské jméno nebo heslo" Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav
Odesláno 8. listopadu 2017 7 let Předností je, že jdou seřadit programy (možná to dřiv šlo také, nevím?). Jedině co mi zarazilo, že jsem musel změnit adresu odkazu do záložek. Na původním odkazu mi to zobrazilo úvodní stránku s popisem "EROR jejda něco se pokazilo" nebo tak nějak, ale nabídka na boku "obrazovka" chodila.
Odesláno 8. listopadu 2017 7 let Nový design naskočil i mně. Trochu jsem byl zaskočen, je to dost jiné, ale zvykám si. Snad ve výsledku lepší. Hlavně, když bude platforma funkční. Upraveno 8. listopadu 2017 7 let uživatelem Jack_6428 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.