Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Nejde, LG neumí přehrávat HTML5 videa :(

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Mna by zaujimalo, preco pod Safari (Mac OS X) stale vyzaduje Silverlight, ked v MS Edge/Chrome uz Horizon bezi v HTML5..

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Dobry den, 

Mel bych otazku. Kdy opravite chyby v posledni aktualizaci horizon go pro android?? Pouzivam apku na samsung galaxy tab 3 8.0 a do posledni aktualizace jsem nemel s nicim problem. Ted se programy spatne nacitaji a je problem i s replayem. Budete to nejak resit?? Dekuji

Odesláno

jak vám funguje Horizon GO na Pc na Windows 10 mám trochu problémy s náčitaním po spuštěni aplikace když kliknu třeba na novu tak se mi začne načítat a pak to napíše omlouváme se ale došlo k chybě musím zavřít aplikaci a spustit ji znovu a pak už to funguje takhle se to děje docela často nevíte jestli je to problém na straně UPC 

Odesláno

Predpokladam,ze snidane s novou vysielaju v CZ tak ako aj na SK,len v okliestenom formate international,v tom istom case.Stanica ide normal.

20170927_081547.jpg

Odesláno
V 26. 9. 2017 at 19:19, jirka.acer napsal:

Dobry den, 

Mel bych otazku. Kdy opravite chyby v posledni aktualizaci horizon go pro android?? Pouzivam apku na samsung galaxy tab 3 8.0 a do posledni aktualizace jsem nemel s nicim problem. Ted se programy spatne nacitaji a je problem i s replayem. Budete to nejak resit?? Dekuji

Už se to tady řešilo, jedná se o chybu v posledni verzi aplikace Horizon Go , da se nainstalovat starší verze, viz můj příspěvek zde

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tak CBS Drama, Arte HD a Nickelodeon HD zmizeli z Horizon Go už i mně. Kdybych si měl tipnout, Cartoon se v něm objeví po překlopení do HD.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
před 11 hodinami, tomus napsal:

Už se to tady řešilo, jedná se o chybu v posledni verzi aplikace Horizon Go , da se nainstalovat starší verze, viz můj příspěvek zde

Od vcera je k dispozii v GP nova verzia (2.3.20) a zda sa byt ok....

Odesláno

Rano jsem zkusil tu novou verzi 2.3.20 nainstalovat do telefonu a zdalo se to lepsi, nicmene ted vecer jsem to znovu spustil a uz se zase nacitalo nehorazne dlouho, nemluve o tom za stale neni opraveno chybejici tlacitko pro prepnuti ziveho vysilani na zpetne, musi se proklikat do TV pruvodce a spistit to odtud.

Takze jsem se opet musel vratit ke stare dobre verzi 2.3.15, kde vse opet funguje jak ma.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

image.thumb.png.7498de7ea7cdd47ce03b9a974a65aa6c.png

Tu date resetovat a Horizon Go ide ako pomasle)))

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague