Odesláno 25. září 2017 7 let Nejde, LG neumí přehrávat HTML5 videa Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. září 2017 7 let Mna by zaujimalo, preco pod Safari (Mac OS X) stale vyzaduje Silverlight, ked v MS Edge/Chrome uz Horizon bezi v HTML5.. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 26. září 2017 7 let Dobry den, Mel bych otazku. Kdy opravite chyby v posledni aktualizaci horizon go pro android?? Pouzivam apku na samsung galaxy tab 3 8.0 a do posledni aktualizace jsem nemel s nicim problem. Ted se programy spatne nacitaji a je problem i s replayem. Budete to nejak resit?? Dekuji
Odesláno 26. září 2017 7 let jak vám funguje Horizon GO na Pc na Windows 10 mám trochu problémy s náčitaním po spuštěni aplikace když kliknu třeba na novu tak se mi začne načítat a pak to napíše omlouváme se ale došlo k chybě musím zavřít aplikaci a spustit ji znovu a pak už to funguje takhle se to děje docela často nevíte jestli je to problém na straně UPC
Odesláno 27. září 2017 7 let Predpokladam,ze snidane s novou vysielaju v CZ tak ako aj na SK,len v okliestenom formate international,v tom istom case.Stanica ide normal.
Odesláno 27. září 2017 7 let V 26. 9. 2017 at 19:19, jirka.acer napsal: Dobry den, Mel bych otazku. Kdy opravite chyby v posledni aktualizaci horizon go pro android?? Pouzivam apku na samsung galaxy tab 3 8.0 a do posledni aktualizace jsem nemel s nicim problem. Ted se programy spatne nacitaji a je problem i s replayem. Budete to nejak resit?? Dekuji Už se to tady řešilo, jedná se o chybu v posledni verzi aplikace Horizon Go , da se nainstalovat starší verze, viz můj příspěvek zde Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. září 2017 7 let Tak CBS Drama, Arte HD a Nickelodeon HD zmizeli z Horizon Go už i mně. Kdybych si měl tipnout, Cartoon se v něm objeví po překlopení do HD. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 28. září 2017 7 let před 11 hodinami, tomus napsal: Už se to tady řešilo, jedná se o chybu v posledni verzi aplikace Horizon Go , da se nainstalovat starší verze, viz můj příspěvek zde Od vcera je k dispozii v GP nova verzia (2.3.20) a zda sa byt ok....
Odesláno 28. září 2017 7 let Rano jsem zkusil tu novou verzi 2.3.20 nainstalovat do telefonu a zdalo se to lepsi, nicmene ted vecer jsem to znovu spustil a uz se zase nacitalo nehorazne dlouho, nemluve o tom za stale neni opraveno chybejici tlacitko pro prepnuti ziveho vysilani na zpetne, musi se proklikat do TV pruvodce a spistit to odtud. Takze jsem se opet musel vratit ke stare dobre verzi 2.3.15, kde vse opet funguje jak ma. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.