Odesláno 11. září 2017 7 let Jak už se tu nesčetněkrát psalo, tak ne. Moc výrobců, moc systémů atd. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. září 2017 7 let Navíc to je jen "bonus" ke kabelové televizi - předpoklad je, že tv je připojena buď k hd boxu nebo má kartu :-)
Odesláno 11. září 2017 7 let Moc diky za odpovedi Jeste bych mel otazku c 2: Bude mobilni verze Horizon Go fungovat (bezproblemove) i s Chromecast Ultra (prosim jen ano/ne - proc, jinak "ultra" protoze: RJ-45, 4K, vyuziti nejen na streaming UPC). Diky moc, jestli/kdo ma osobni zkusenost, V.
Odesláno 12. září 2017 7 let před 10 hodinami, Návštěvník Vlada napsal: Moc diky za odpovedi Jeste bych mel otazku c 2: Bude mobilni verze Horizon Go fungovat (bezproblemove) i s Chromecast Ultra (prosim jen ano/ne - proc, jinak "ultra" protoze: RJ-45, 4K, vyuziti nejen na streaming UPC). Diky moc, jestli/kdo ma osobni zkusenost, V. Chromecast je zpetne kompatibilni - tedy ano, pojede. Pokud samozrejme google neco nepokazi
Odesláno 14. září 2017 7 let Také jsem měl problém s přihlášením na Firefox (OS W10), přitom IE i Google bez problémů, ale už to chodí i na Firefox. Nevíte někdo kde byl problém ?
Odesláno 14. září 2017 7 let no, tak momentalne mi jede pouze aplikace na apple tabletu ... na 2 ruznych pc jsem zkousel 4 ruzne prohlizece, a stranka se ani cela nenacte Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 15. září 2017 7 let Co příspěvek na FB to problém se zpětným zhlédnutím. A dneska mi třeba nejde celý den Comedy Central. Fakt mě to začíná štvát. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 15. září 2017 7 let Poslední dobou se mi to načítá na mobilu strašně dlouho, donedávna to bylo v pohodě. Zapnu si seriál a čekám půl minuty než mi to nabídne přehrání.
Odesláno 15. září 2017 7 let před 3 hodinami, Cipísek napsal: Poslední dobou se mi to načítá na mobilu strašně dlouho, donedávna to bylo v pohodě. Zapnu si seriál a čekám půl minuty než mi to nabídne přehrání. Mam stejny problem, zkouseno na mobilu a tabletu, dela to od posledni aktualizace aplikace pro Android (2.3.18), predtim stranka pro prehrati nabehla do nekolika sekund, nyni to trva minimalne pul minuty a je to dost otravne, nejprve jsem si myslel ze je to rychlosti internetu, ale neni. Nemate nekdo starsi verzi apky Horizon GO (2.3.15), ze bych ji vyzkousel ? // Edit: tak jsem ji nasel zde: https://apkpure.com/horizon-go/com.lgi.orionandroid Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.