Odesláno před 6 hodinami6 hod Taky už to mám v telefonu a tabletu. Ten přehled je ale opět pořád tragický, Na zkoušení nějakých dalších funkcí jsem už neměl nervy. Do prčic to si to nikdo na tom mobilu ani nespustil? Jak mohou něco tak nepřehledného dát ven?Někteří lidé by nikdy neměli být připuštěni k odpovědnější práci. Leda tak kopat kanály. Ale pod odborným dohledem Deža.Mimochodem kdo z vás potřebuje mít v přehledu programů posun po jednotlivých minutách? Přihlaste se. Super BezLimitu L Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno před 6 hodinami6 hod Naštěstí jsem to updatnul na záložním iPhonu, je to horší než lepší, absolutně nepřehledné a ten posun po minutách jak někdo píše vymyslela fakt hlava. A navíc to resetovalo vlastní pořadí kanálů. Tragické jako celá VTV. - - - - Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Přidávám screenshoty z VFTV a Poda stejného času. Super BezLimitu L Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno před 6 hodinami6 hod Možná by se měl změnit titulek nebo to přesunout, ale tohle není přechod na 3Dready, ale jen upravený vzhled staré apky a trochu překopaný aby se neřeklo, že nic nedělají a že za tu novou hrůzu může jen grafik...Prostě se jedno tlačítko dá zleva doprava, modrá se změní na červenou aby se dělalo, že se něco dělá a zas nám na pár let zavřou ústa... Upraveno před 6 hodinami 6 hod uživatelem dad18 - - - - PROTESTOV
Odesláno před 5 hodinami5 hod Tohle je opravdu výsměch.VTV platím už jen kvůli Prima+ a slevě na další služby. Jinak bych to okamžitě zrušil, protože jsem přešel též na OnePlay, kde je aplikace i pro mou starou LG TV na rozdíl od VTV a více obsahu. Cable+ 1000 - Základní Vodafone Ultra Hub 7 Děčín
Odesláno před 4 hodinami4 hod Proste Vodafone byl a je hlavne mobilni operator. To, ze koupil UPC si na sebe usil bic v podobe TV sluzby, kterou proste bere okrajove. UPC melo vybornou TV apku, kterou ale Vodafone neprebral (nekoupil?) a vydal se tvorbou vlastni. Jak to po x letech vyvoje vypada, vidime sami... Fibre 500 BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Centrum péče @bnone @retron Pro procházení TV programu doporučuji telefon otočit na šířku, pak můžete v programu rychle posouvat prstem (přes celou obrazovku), případně nahoře vybrat jiný den... - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno před 1 hodinou1 hod @Ondra - Vodafone Rozumím, kliknu na Právě v TVa otočím ... a vidím co? Nebudu to říkat nahlas...Já vím, napřed musím kliknout na ten zbytečný shrink nahořea pak otočit ...abych viděl celé 4 (slovy čtyři) kanály. A pak pro změnu roloval místo vodorovně tak svisle.A ten screen pod logem kanálu... opravdu ideální pro luštění co je to za kamál.Opravdový designový skvost. Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem bnone Super BezLimitu L Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno před 13 minutami13 min Za takto odvedenou práci, by se v naší firmě dávala výpověď.. Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.