Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nový vzhled mobilní aplikace Vodafone TV

Doporučené odpovědi

Odesláno

Vodafone TV - Právě v TV - scrollováním najít a kliknout na Eurosport 1 - otočit zařízení (pokud není tím shrink tlačítkem přepnuto na režim EPG.

Za mě celkem OK, jen jsem teda nemohl ten Eurosport najít, protože ty nesmyslné náhledy pod logem programu vymyslel trotl a vyhledávání pro názvy programů nefunguje.

• Super
  • BezLimitu L Extra
  • ALLinONE
  • CA modul, Compal CH7465
  • Brno - Žabovřesky
Odesláno

Já musím pochválit že u nové verze aplikace konečně po mnoha letech došlo ke zlepšení kvality zvuku, která byla neustále vytrvale ignorována, díky čemuž jsem mobilní aplikaci Vodafone TV od přechodu z Horizon Go téměř nepoužíval.

EPG, nebyl jsem schopen přijít na to jak televizní program používat na šířku, až jsem si pak všiml malé šipky, která odsune nahoru náhled na vysílaný kanál a teprve potom lze přetočit program na ležato, jsem zvědavý kolik lidí na to jen tak přijde

a pak na vás čekají čtyři rádky s televizním programem, což mě přijde jako zbytečný plýtvání místem, když by tam mohlo být úplně s klidem o dva řádky navíc a vypadalo by to pak trošku normálně.

Taky už nelze u přehrávaného videa přeskakovat před a vzad poklepem na pravou nebo levou část obrazovky, ale je nutné se trefovat prstem na malou ikonu, škoda.

• Kabel 150
  • -
  • Komfort
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Brno
  • Test rychlosti internetu
Odesláno

Nevim zda to je uz nova verze ale kdyz shrnu svuj dojem posledni rok jak to bylo doted...

Mobilni aplikace funguje celkem dobre. Trochu mi vadi zpusob prepiani kanalu a mozna to epg ale jinak ok.

Tv appka (samsung) tragedie. Prihlaseni na treti pokus, automaticky to pousti promo na primu+ a hlavne i kdyz mam v tv sitak tak je ta appka desne pomala resp nez se neco nacte tak fakt cekam. Hroznej ui a sitovehj balast na pozadi.

• Cable+ 1000
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Hlavní město
Odesláno
  • Autor

já si všiml, že se apka po nějakém čase sama ohlásí a musí se znovu přihlásit na iPhope 15 Pro, iOS 26.6.1

Upraveno uživatelem kautskym

• Cable+ 1000, DSL 100
  • sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623
  • Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Tahle nová verze aplikace mi nepodporuje ovládání TV boxu pomocí té aplikace. Byl jsem zvyklý přepínat kanály a odesílat vybrané pořady přímo v aplikaci a to teď nejde.

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box
  • Plzeň
Odesláno
  • Centrum péče

@BimboCZ Tato funkce fungovala pouze pro starší boxy (základní nebo prémiový), proto už v nové verzi aplikace není. Aktuálně nabízené boxy podporují pro sdílení obsahu Chromecast, který je možné využít. Bohužel vás tedy nepotěším, tuto funkci už neplánujeme vracet.

• -
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app
  • Pardubice
Odesláno

Tak pokud mi vyměníte box a cena pronájmu zůstane stejná, nikdo se zlobit nebude. V aktuálních setoboxech musí být tedy taky nějaký "základní"

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Plzeň
Odesláno

základní je tv 3 za 70, nějakej ten jakože lepší by měl bejt tv play za 150, oba by měly dostat aktualizaci na 3ss, ty úplně původní set-top boxy sou odepsaný 🤔

{A258EEBB-26EE-43CC-A9C5-1FE2511563D3}.png

• Fibre 2000
  • sLimitem S Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app
  • Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick
  • Praha Kobylisy
Odesláno

Mám v pronájmu za 70 Kč -

SAGEMCOM DCI362-UHD (standardní Vodafone TV VTV1 / Premium box).

Tento model běží na vlastním uzavřeném operačním systému (Kaltura platforma) a neobsahuje certifikovaný přijímač Google Chromecast. Dle umělé inteligence.

Jestli to jde vyměnit za lepší základní, tak do toho jdu. Ale nevím zda ty nové základní boxy fungují i v dvb-c? Mají koaxial?

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Plzeň
Odesláno

Ano mají vstup na koaxiální kabel a umí DVB-C, ale bacha, neumí Netflix a taky si nejsem jistý jestli už umí skrývat televizní kanály které nemáš předplacené.

• Kabel 150
  • -
  • Komfort
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague