Odesláno úterý v 09:55 5 dní Centrum péče @paffko Jak píše Marek, Vodafone Happy je postavené na tom, že získáváte různé nabídky či výhody od Vodafonu nebo od třetích stran. Čili celý ten program stojí na tom, že v něm vidíte různé nabídky. Proto není možné ho používat bez toho, že byste souhlas pro nabídky třetích stran udělili. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno úterý v 09:57 5 dní Jestli ten dárek od Vodafone neměl být dostupný bokem pro všechny zákazníky a pod Happy ty dárky od třetích stran pod souhlasem podmínek. Upraveno úterý v 10:00 5 dní uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno úterý v 10:16 5 dní Přesně. Ono by to slušně vyřešit šlo, ale proč si nenadělit k narozkám dárek za obchod s datama zákazníků. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno úterý v 15:38 4 dny Oslava 20 let Vodafonu. Kde je, prosim, ten darek? Nebo jinak, cim nas VF chtel obdarovat? Nasim udelovanim souhlasu s poskytnutim osobnich udaju jeho obchodnim partnerum? Nebo ja uz nevim, nikde zadny darek nevidim. Naopak, ja mam podarovat sve udaje, ani nevim komu. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno úterý v 17:32 4 dny Ja vyhral 1000kc slevu. Akorat teda nemam potrebu tedka nic kupovat. Jinak asi ok. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno úterý v 18:13 4 dny Také jsem vyhrál slevu 1000 Kč a nemám s tím žádný problém jako někteří ostatní, ani s tím že musím odsouhlasit poskytnutí dat obchodním partnerům, Růžový operátor to má úplně stejně.Jenom mně není úplně jasné jakým způsobem tu slevu lze uplatnit, to přijdu na prodejnu a sdělím jim svoje iniciály při nákupu zboží ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 18:28 4 dny Je to rozbitý. Jsem v Happy - tam je sice Šetřete a vyhrajte dárek, ale když kliknu, tak Přihlášení selhalo. Dobře, cesta B je Happy - ikona panáček co by profil - Moje odměny - Aktivní - vidím vyzvednout dárek, je tam odkaz Přejít na adresu /Podmínky využití. Ani jedno mi nefunguje. Co u vás? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno úterý v 20:07 4 dny Přečetl jsem si opakovaně podmínky Vodafone Happy https://www.vodafone.cz/podminky/podminky-doplnkovych-sluzeb/podminky-programu-vodafone-happy/ a co tam vidím já:Vodafone sleduje, jak aplikaci používáte, kam klikáte, které slevy si zobrazujete, lokalizaci, nějaké propojení s dalšími datovými sadami o vás v rámci Vodafone. - To je úplně normální a standardní chování, říká se tomu personalizace. Při zapojení se do soutěží (včetně stíracích losů počítám) dochází ke zpracování údajů jako je jméno a telefon pro ověření nároku/doručení výhry. - Zase, nic zvláštního. Konkrétní údaje třetím stranám se předávají až při využití nabídky, jednak kvůli ověření odkud přicházíte a nároku na slevu. - Jakmile slevu využijete, už své údaje předáváte napřímo třetí straně v rámci objednávky, kterou předpokládám vytváříte dle svobodné vůle. S třetími stranami sdílí nějaké anonymizované metriky pro vyhodnocování úspěšnosti kampaní/nabídek. - Zase, nic nestandardního, třetí strany mají s Vodafone nějaký standardní transakční vztah, který si obě strany chtějí kvantifikovat či verifikovat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno úterý v 21:02 4 dny před 11 hodinami, Marek-26 napsal:Je to tím, že součástí Happy jsou i nabídky a slevové poukazy od různých partnerů třetích stran.No a když o poukazy a nabídky třetích stran nemám zájem (protože to je stejně většinou sh*t)? :) Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno středa v 00:09 4 dny Nevim kam se diskuse ubira... Definice slova darek je jednoznacna... Dárek (nebo také dar) je věc, zážitek či jiná hodnota, která je poskytnuta druhé osobě dobrovolně, nezištně a bez jakékoli protihodnoty.Charakteristiky dárku:Projev pozornosti/náklonnosti: Často slouží k vyjádření vztahu k obdarovanému (láska, přátelství, úcta).Bezúplatnost: Předává se bez nároku na zaplacení či jinou formu kompenzace.Příležitost: Obvykle je dáván při zvláštních příležitostech, jako jsou narozeniny, Vánoce, svatba či výročí.Forma: Může se jednat o hmotnou věc (dar), nehmotnou věc, nebo zážitek.__________________(tzn., ze souteze a vyhry jsou nekde jinde...) - - - CI O-va
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.