Odesláno před 9 hodinami9 hod Když máš stabilní net bez výpadků tak je to vlastně fuk který box máš. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 6 hodinami6 hod před 20 hodinami, Michal Kourek napsal:Dotaz, i kdybych si poridil CA modul, k HbbTV a teletextu apod. se stejne se ztratou TV Start a DVB-T nedostanu, ze?Nene, pokud si koupíš CA Modul, máš DVB C, a nějaké vypínání TV start přes DVB T se tě vůbec netýká. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno před 6 hodinami6 hod Ale v DVB-C Hbb TV už nějaký ten pátek nefunguje. Zkoušel jsem to na třech televizích, byť je jedna má CA modul, ale to by nemělo hrát roli u volných kanálů, jako jsou ty ČT. Televize jsou nastavené správně a připojené k internetu. Hbb TV nefunguje ani na DVB-C, ani na DVB-T od VF. Jednu t těchto tří televizí jsem připojil ke klasické anténě a tam Hbb TV funguje. Tudíž jsem dospěl k názoru, že VF Hbb TV z nějakého důvodu blokuje.Ale teletext mi funguje. S tím problém nemám. Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno před 5 hodinami5 hod Mne prave v DVB-T od VF funguje i HbbTV i teletext. K teletextu se docela vracim, kdyz vypinam mobil. Takze s koncem Startu mam smolika? :-( Upraveno před 5 hodinami 5 hod uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 3 hodinami3 hod před 2 hodinami, Peno napsal:Ale v DVB-C Hbb TV už nějaký ten pátek nefunguje. Zkoušel jsem to na třech televizích, byť je jedna má CA modul, ale to by nemělo hrát roli u volných kanálů, jako jsou ty ČT. Televize jsou nastavené správně a připojené k internetu. Hbb TV nefunguje ani na DVB-C, ani na DVB-T od VF. Jednu t těchto tří televizí jsem připojil ke klasické anténě a tam Hbb TV funguje. Tudíž jsem dospěl k názoru, že VF Hbb TV z nějakého důvodu blokuje.Ale teletext mi funguje. S tím problém nemám.Já tenhle problém řeším už dlouho. Na TV od Sony mi po restartu funguje Hbb TV, a pak to prostě za pár dnů přestane fungovat, dokud televizi znovu nerestartuji. Vůbec nevím, čím to je. 🤔 Basic 250 Mb/s - - CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.